Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261416
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

witam ! czy mogli byście mi powiedzieć kiedy ma się ukazać pełny zwiastun 7 epizodu bo na razie są tylko dwa teasery niby coś miało być w pazdzierniku ale nie jestem pewien czy coś z tego będzie chyba że są tu jacyś JEDI albo użytkownicy ciemnej strony mocy co znają odpowiedzi ;)

użytkownik usunięty
koniu587

coś mi się widzi że pełny trailer dostaniemy w listopadzie.

ocenił(a) film na 5

Może i być w listopadzie.Moim zdaniem to podgrzeje atmosfere.Ludziom szybko nie opadną emocje, a tu zaraz grudzień i hop do kina.Wielki żółty napis STAR WARS na ekranie i muzyka Williamsa,hyhy

ocenił(a) film na 6
darecki77

Dobrze, że te postacie w końcu uwolniły się z niewoli tego frajera Lucasa.

ocenił(a) film na 5
ciosina

Okrutnyś.Lucas mógł się nie urodzić i by był na świecie do obejrzenia tylko Star Trek,hyhy

ocenił(a) film na 6
darecki77

Ja tak nie uważam, bo gdy kręcił starą trylogię kierowały nim szlachetne pobudki . Potem opętała go żądza kasy i zniszczył temat. Samo to, że wyparł się dzieła swojego życia (!) i sprzedał Disneyowi tylko to potwierdza.

ocenił(a) film na 5
ciosina

Nie bronię go po całości.Trzeba przyznać że od niego świat od Tatooine po Endor się rozpoczął.Każdy filmowiec mógł przerobić metalowy miecz na świetlny.On jednak był pierwszy.Co do jego decyzji -jego cyrk jego małpy.Nie wiem czym naprawde się kierował.Na pewno z głodu nie umierał.Po nowej nadziei, imperium i powrocie jedi nie sądziłem że cokolwiek jeszcze powstanie.Mroczne widmo, atak klonów,zemsta sith obejrzałem jako dorosły.Odebrałem pół na pół.Wiele bym zmienił.Ale krytykowi zawsze najłatwiej.Kiedyś próbowałem narysować komiks.Rysować potrafie-gorzej ze scenariuszem.Kupa główkowania,kreślenia,rozpoczynania od nowa.Komiksu nie narysowałem.Po latach te skrawki kartek budziły śmiech przez infantylność jaką zawierały.Oglądałem wiele dokumentów na temat making off star wars.Jedno jest pewne wszystko zaczyna się od głowy i pustej kartki papieru na którą przelewa się ołówkiem pomysły-scenariusz itp.Może Lucas stracił jakiegoś ducha świeżości tworząc nową trylogie.Miał swoje lata kręcąc nowe star wars y- wiele wody upłyneło od lat 80.Zobaczymy jak Disney to skleci.

ocenił(a) film na 7
koniu587

19 pażdziernika

ocenił(a) film na 9
peesem

Dzięki, skąd wiesz?

marcinmrozowski

Tak podobno 19.10.2015 ma być pełny zwiastun, niestety ponoć więcej nie będzie.

http://naekranie.pl/aktualnosci/kiedy-pelny-zwiastun-filmu-gwiezdne-wojny-przebu dzenie-mocy-752483

ocenił(a) film na 7
patryks83

Będą jeszcze 3 spoty TV co 2 tygodnie...

ocenił(a) film na 9
koniu587

Ostatni to był już zwiastun, ma być 19 października ostateczny zwiastun

użytkownik usunięty
Himiteshu

to nie był zwiastun a TEASER

ocenił(a) film na 9

To wczesniej był teaser teasera?

Himiteshu

Były dwa teasery, po prostu. Kto im zabroni? :P

użytkownik usunięty
koniu587