Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 262 tys. ocen
7,2 10 1 261578
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Według mnie film jest niezły ale to juz nie to samo nie ma takiego klimatu jak chociazby mroczne widmo czy zemsta sithów i według mnie aktor co gra kylo rena kompletnie nie pasuje do tej roli jak juz zdjoł maske to porazka :) a wy co sadzicie?

ocenił(a) film na 9
XxLwieSerceXx

Według mnie Kylo to świetna postać. Jak wyobrażałeś sobie jego twarz? Bo ja spodziewałem się zobaczyć kolejnego bladego Vadera. A już na pewno nie przystojnego młodzieńca. Była to bardzo odważna decyzja ze strony twórców. On jest dopiero początkującym złoczyńcą, bardzo chce stać się taki jak Vader, ale najpierw musi ukończyć szkolenie. Właśnie przez swoją niepewność jest interesujący. Zauważ, że on sam szuka Ciemnej Strony. W zasadzie jest jedyną nowością w filmie. Reszta zrobiona jest tak aby stary fan się odnalazł. Stąd kalka Nowej Nadziei. A teraz okazuje się że jak chciano zrobić coś nowego to nikomu nie pasuje. Nie martw się już za dwa lata będzie albo bezpłciowym Maulem, beznadziejnie poprowadzonym Dooku, maniakiem Sidiusem albo samym złem w stylu Vadera.

ocenił(a) film na 7
wifi_wifi

poprostu wyobrazałem go sobie bardziej mrocznie :) i walka finałowa troche zawiodła,rozumiem ze ren odkrywała w sobie moc ale była jeszcze bez zadnego przeszkolenia jako jedi a mimo to juz go pokonała