Polecam fajny film :) jeszcze Polski Dubbing prawdziwi Polacy popierają Polską produkcje .
Wątpię szczerze , by dubbing każdemu sie spodobał . Jedni nie lubią dubbingu drudzy lubią np ja .
ja akurat lubie Polski Dubbing a dokładnie patriotyzm i Miłość do Narodu, dlatego w filmach i grach komputerowych wolę Polski dubbing, tez zawsze popieram Polski produkt :D
jeżeli lubisz dubbing to proponuje ci to zobaczyć . https://www.youtube.com/watch?v=A8A6om8sHjE . Tutaj jest dubbingowany zwiastun Warcraft Początek
Polski Dubbing o mój Boże jedyny, każdy dubbing jest zły, nic nie zastąpi oryginalnych głosów aktorów, to też część ich gry aktorskiej, bez słyszenia głosu aktora nie można ocenić w pełni jego kreacji. Do tego zazwyczaj jest źle zrobiony.
Polecam ci zobaczyć dubbing do Asterix i Obelix: Misja Kleopatra. Według mnie (i wielu innych osób) najlepszy polski dubbing w filmie aktorskim jaki powstał :D
Najlepszy fakt, ale ja nie napisałem nic o tamtym filmie który jest wyjątkiem od reguły. Ja piszę o większości używając słowa zazwyczaj. A reszta o aktorach....?
dokładnie :) i są tacy którzy wolą słuchać Polskie głosy nawet jak jest słaby dubbing ;D
Ja osobiście nie cierpię filmów z dubbingiem. 100 razy wolę obejrzeć z napisami .Owszem kreskówki ala Shrek , czy Epoka Lodowcowa jak najbardziej, ale nie filmy "aktorskie"
nie będę kłócił się , takie osoby własne od razu mówią "nienawidzę Polski dlatego wole Angielski produkt "