Nigdy nie byłem fanem gwiezdnych wojen oraz Star treka lecz po nowych odcinkach jest znaczna różnica miedzy tymi tytułami jak dla mnie to gwiezdne wojny zostały daleko z tyłu a anty bohater to jakaś pomyłka pewnie podpadne ale wydałem kase do kina wiec wydam też opinie na ten film
Co do sw , to wpierw obejrzyj poprzednie części sagi . I być może , pojmiesz różnice .
Dziekuje ze mnie pouczyłeś i liczyłem sie z takimi odp. lecz jak byłem w kinie a czesto chodze widziałem ile ludzi wychodziło i wchodziło to czułem jak bym jechał komunikacją miejska nigdy nie widziałem takiego widoku na żadnym z filmów no chyba że to była wojna polsko ruska . Wiec nie byłem tylko ja znudzony tym filmem nawet przy finałowej akcji rey i kylo ren ludzie wychodzili także nie byłem osamotniony tym uczuciem ja wypowiedziałem sie na ten temat .
To wasze głupie wytłumaczenie, "ludzie wychodzili z kina" powiem że dużo razy w kinie byłem na różnych filmach, pamiętam że czasem ktoś wyszedł, ale pewnie do kibla bo zaraz wracał. I to w dodatku na filmach słabszych od tego.
To nie jest głupie tłumaczenie tylko moja osobista opinia i odczucia jakie widziałem na seansie ,w sumie w twojej wypowiedzi też użyłeś słowa słaby czyli jest troche przereklamowany
To jak napiszę że np. Prometeusz jest słabszy od Aliena to Alien jest słaby? Jak napiszę że Mroczne Widmo jest Słabsze od Imperium Kontratakuje to to drugie jest słabe? Szukanie czegoś czego nie napisałem na siłę w tym co napisałem. A jak opinią osobistą może być stwierdzenie że ktoś wyszedł z kina. Wracając dlaczego sądzisz że to z powodu filmu?
Moja opinia jest tylko i wyłącznie osobista film był dla mnie słaby a że ktoś z seansu wychodził i ludzie się kręcili jak na stacji metra to daje do myślenia nie mi bo ja już mam na temat tego filmu swoje zdanie .A film jest nakręcony aby kasa była duża bo stary tytuł sie dobrze sprzedaje i starzy fani nie zawiodą nic nowego nie wnieśli czułem sie na filmie z lat 80 tych tylko z lepszymi efektami ale to jest moja opinia
No pewnie że prawdziwym fanom wszystko sie sprzeda ale wiem i liczyłem sie z takimi odp. od fanów GW ale ja dałem tylko swoja opinie ludziom którzy zastanawiają sie wydać kase do kina na przereklamowany film
bo był po prostu słaby czułem sie jak bym dzisiaj oglądał batman i robin i powiedział ze to jest super moze w tamtych czasach był super ale nie dziś i dla mnie ten film nie powiał nowością jak inne tytuły z lat 80