PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671050}

Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie

Star Wars: The Rise of Skywalker
2019
5,8 90 tys. ocen
5,8 10 1 89957
4,3 71 krytyków
Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie
ocenił(a) film na 2
bigdady33

Warto w ogóle nie iść. Zostać w domu.

ocenił(a) film na 1
Rinzler

I obejrzeć któryś z epizodów I-VI w zamian.

Cesarz_OLX

A nie lepiej żeby każdy sam ocenił 9 cześć .?

ocenił(a) film na 2
wort801

Nie, bo wtedy pcha pieniądze w Disneya. Tym samym napędzą całą tą spirale i wysyła mu dość jasny
przekaz na koniec wynikiem finansowym boxoffice że robi dobre rzeczy i dobre filmy w tym universum.
Jak już ktoś chce bardzo obejrzeć ten film niech poczeka, wersja cam, wersja DVD... na pewno takie coś
się pojawi. Jeśli jaki widzowie, fani sami nie zaczniemy szanować siebie i swojej inteligencji, to Disney na pewno za nas tego zrobi.

ocenił(a) film na 2
Cesarz_OLX

O właśnie ! Bo tylko epizody I-VI są Gwiezdnymi Wojnami

bigdady33

Imax ogólnie to świetna sprawa. Obraz i dźwięk są super. Ale na sam film nie warto is do kina. Odradzam, szkoda wydać tych 30zl na imax. Najlepiej w ogóle tego nie oglądać tylko samemu wymyślić sobie historię i tego się trzymać.

gabris7

Nie mówcie mi czy mam iśc wogóle czy nie. jestem fanem całkiem pierwszych gwiezdnych wojen czyli IV-Vi chociaż I-III też nie były złe. Po drugie mam kartę Unlimited więc jedynie co to zapłacę 4 złote za IMAX. Chodziło mi o 3D czy na to wogóle warto a film ocenię sam i chce sam zobaczyć końcówkę

ocenił(a) film na 2
bigdady33

4 złote ? Jak za filmy Disneya to i tak za dużo. Nawet jednego złamanego grosza nie są one warte. Czy w ogóle
warto pytasz ? Jeśli lubisz jak ktoś kpi sobie z twojej inteligencji to sam sobie po prostu odpowiedz na to pytanie

Rinzler

Ale ja nie pytałem czy mam nie iść na film czy iść bo tak czy tak pójde tylko czy warto IMAX w 3D tylko tyle

ocenił(a) film na 2
bigdady33

No to chyba otrzymałeś jasną odpowiedz

bigdady33

No to sprostuję: dla samych strony technicznej filmu tak. Fabularnej już nie