PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671050}

Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie

Star Wars: The Rise of Skywalker
2019
5,8 91 tys. ocen
5,8 10 1 90529
4,2 82 krytyków
Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie

Epickie

ocenił(a) film na 8

zakończenie sagi. Szału nie ma, ale ogląda się przyjemnie. Dla mnie seria "Star Wars" zawsze była efektowną bajką, przy której nie trzeba wysilać szarych komórek :)

LucasLang

jeżeli piszesz jednocześnie, że coś jest epickie, ale nie ma szału to znaczy, że nawet pisanie i myślenie to twoje słabe strony, używasz prostych słów a i tak nie rozumiesz ich znaczenia.
A to, że dla ciebie star wars zawsze było efektowną bajką przy której nie musisz wysilać szarych komórek pokazuje, że ta efektowna bajka też cię przerosła

ocenił(a) film na 8
HentaiSenpai

Twoje wypociny świadczą tylko o tym, że jesteś hejterem, który chce zaimponować na Filmwebie. Rozbawił mnie Twój komentarz :)

LucasLang

mój był zabawny, twój był żałosny. Ale przekonajmy się kto jest hejterem a kto ocenia ten film obiektywnie.

Epicki? Wymień elementy które niby czynią go epickim. Zapewniam, że znajdę 2x więcej powodów które czynią totalnym syfem.

ocenił(a) film na 8
HentaiSenpai

Jestem za stary na takie bzdety typu "wymień elementy, które czynią go epickim". Pobaw się z kimś innym. Ja nie mam na to czasu. Dobranoc.

LucasLang

każda wymówka jest dobra jak się nie ma argumentów. Znaczy z punktu widzenia kogoś kto ich nie ma i tylko w jego własnej głowie.

Posiadanie argumentów to żadna zabawa i wiek nie jest w tym przeszkodą. Natomiast głupota już przeszkadza. Spokojnie nie liczyłem że się podejmiesz bo przywykłem, że w tym temacie potraficie tylko szukać wymówek i uciekać. Po prostu lubię się nabijać z waszej desperacji w szukaniu wytłumaczenia czemu oceny nie uzasadnicie. Narka trollu. Twoja ocena dla filmu jest akurat identyczna jak twoje iq - brawo!

ocenił(a) film na 8
HentaiSenpai

Od razu wiedziałem, że jesteś idiotą i narcyzem. Narka trollu :)

LucasLang

to nie ja podkuliłem ogonek i uciekłem z płaczem jak ktoś zażądał argumentów na potwierdzenie mojej oceny.
Nazwałeś mnie hejterem leszczu. Hejter po czymś jedzie żeby pojechać - niezależnie od jakości tego. Ja krytykuję film za jego poziom bo jest gówniany. I potrafię to uzasadnić.
Ty chwalisz gówno albo z jakiejś żałosnej własnej potrzeby (może sobie uroiłeś, że lubienie tego gniota jest modne) albo na złość ludziom którzy go oceniają uczciwie. Więc to ty jesteś trollem chłopczyku. A przynajmniej zakompleksionym ignorantem.

Ten film to gówno a i tak przerasta poziomem ciebie. Zabawne...