7,8 5,6 tys. ocen
7,8 10 1 5598
7,7 3 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

...ja w tym filmie nie znalazłem niczego godnego uwagi. Same przebrnięcie do ostatniej minuty było trudne. Przeczytałem chyba wszystkie tematy tu na forum i nie wiem skąd ten zachwyt bo prawie każdy tylko poprzestaje na słowach wybitny lub arcydzieło. Ktoś napisał nawet "oderwanie od zidiociałej kreowanej przez debili rzeczywistości" - ja się na pewno nie oderwałem, bo nie uważam żebym w takiej rzeczywistości się znajdował.

Boskigrom

To tak jak ja z Hydrozagadką. Film głupawy i nudny, ale ma rzesze zatwardziałych fanów.

ocenił(a) film na 7
Boskigrom

dwa słowa do ojca.... założyciela tematu - ten film to dzieło, które obrazuje wrażliwość i spojrzenie nie będące cechą większości ludzi. Obrazowo mówiąć aby każdy mógł zrozumieć ja i inni, którym ten film się pododbał widzą psa - istotę obdarzoną emocjami i inteligencją > TY widzisz funt kłaków, który czasem hałasuje i szuka michy aby przetrwać [KONIEC PRZYKŁADU] nie dziękuj, wystarczy chwila refleksji za podziękowanie

ocenił(a) film na 2
thc86

Taaaa... to jest tak wybitne dzieło, że ma 177 ocen na IMDB jak te filmy z Natalią Janoszek.