PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=156457}
6,0 3  oceny
6,0 10 1 3

Gwong yat cham... Tin Hau
powrót do forum filmu Gwong yat cham... Tin Hau

Harry to manager Shadow - piosenkarki. Ah Hey, chcąc wkręcić się do show-biznesu, zostaje zatrudniona jako pomoc/asystentka Harry'ego i Shadow.
Postać grana przez Niki Chow nie jest jednak dobrą piosenkarką i traf sprawia, że Hey ma szanse spełnić swoje marzenie - będzie śpiewać. Jest jednak pewien haczyk, jej piosenki będą sprzedawane pod nazwiskiem Shadow. Co jednak gdy trzeba będzie wystąpić na koncercie?

Charlene, można by powiedzieć, powinna czuć się jak w domu. Grać, niezaprzeczalnie, umie, a w tym filmie, dodatkowo, jeszcze śpiewa.
O ile piosenki są wykonywane przez Charlene, o tyle ma się wrażenie, że samo wykonanie zostało nagrane wcześniej i wkomponowane do ostatecznej wersji filmu. Szkoda, bo to bardzo psuje odbiór takiego "piosenkowego filmu".
Jordan Chan, Charlene Choi, Niki Chow + Shawn Yue, oto główna obsada. Charlene błyszczy najbardziej, ale Niki nie była zła, powiedziałbym nawet, że wypadła całkiem nieźle. Jordan jako manager... hmm może być, ale nie zrobił na mnie jakiegoś dużego wrażenia, on się bardziej nadaje do filmów akcji, itp. A Shawn? No nie wiem...

Jeśli jesteście fanami Choi to obejrzyjcie; jest tu sporo niezłych zdjęć z nią w kadrze.
Jej rola była całkiem przyjemna, dobrze ją dobrali :D

matix87

jak ktoś jest ciakawy, to znalazłem, przypadkiem, cały film na YT http://www.youtube.com/watch?v=6JJena0Y5kE&feature=related można obadać, ale nie ma napisów :P