Haker

2002
5,3 27 tys. ocen
5,3 10 1 27014
3,1 9 krytyków
Haker
powrót do forum filmu Haker

jak na polskie realia to film całkiem dobry komedia i akcja w jednym miło spędzony czas podczas oglądania i jeszcze jedno.... happy end

ocenił(a) film na 9
dahak22

Dokładnie całkiem spoko, mnie także podobał ;-)

ocenił(a) film na 3
dahak22

jak na polskie realia film jest do dupy. jak ja lubię, kiedy ktoś wypowiada się o realiach polskiej kinematografii nie znając jej i pod jednym z najgorszych polskich filmów pisze, że jak na polski to dobry ;|

ocenił(a) film na 3
dahak22

Ty chyba dobrego polskiego filmu nie widziales. "Haker" jest zalosnym gniotem. Szkoda czasu na ogladanie takiego syfu.

gregory_33

ja wyraziłem swoją opinie na temat filmu który według mnie był ok co do waszych wypowiedzi. To prosze podać tytuły Polskich filmów komedio-sensacyjnych które odzwierciedlają polskie realia.

ocenił(a) film na 3
dahak22

Chłopaki nie płaczą, Ciało, Czas surferów, Fuks, Kiler, Kilerów 2óch Poranek Kojota, Vinci i nawet chyba Dublerzy byli lepsi od Hakera - pierwsze, które mi przyszły do głowy. Chociaż filmy wymienione przeze mnie nie są dziełami kinematografii, to biją na łeb Hakera.

A dobrych polskich filmów cała masa była, więc nie będę wymieniał. Też prawda, że komedia sensacyjna, to nie jest najlepiej wychodzący Polakom gatunek, ale Haker to dno totalne "jak na polskie warunki".

page_up

page_up widziałem wszystkie te filmy i jeszcze więcej nawet takie nie udane jak e=mc2 czy Rób swoje ryzyko jest twoje i jednak z tymi ostatnimi Haker wygrywa i to ku... bezapelacyjnie "czas surferów" wiem że Polacy potrafią "kręcić' tylko komedie zresztą dla polaków i o polakach za inne filmy lepiej niech sie nie zabierają żadne tam sci fi czy action a nie daj Boże Horror made in Poland sie udać nie może brak kasy pomysłów aktorów i ludzi w kinie to oznaki porażki filmów tego gatunku ps. Tylko Historczne trzymały poziom Krzyżacy Ogniem i Mieczem itp.

ocenił(a) film na 3
dahak22

Przy tych komediach, które ja podałem to haker przegrywa i to nie jest już nawet rzecz gustu, a zwykłego poziomu rzemiosła scenopisarskiego, reżyserskiego. Haker jest sztuczny i nawet nie naiwny, a tępy. Że Polacy potrafią kręcić tylko komedie, to się nie zgodzę, bo akurat polskich komedii za bardzo nie lubię, a przy tym moje ulubione filmy to własnie filmy polskie, takie jak:

cały Dekalog, seria Trzech Kolorów, Dług, Dom Wariatów, Dzień Świra, Jasminum, Jutro będzie niebo, Kobieta samotna, Medium (polski horror, wybitny horror), Motór, Palimpsest, Pociąg, Psy, Sanatorium pod klepsydrą, Symetria, Sztuczki, Tato, Vinci, Wesele, Wielki Szu, Wszyscy jestesmy Chrystusami, Zabić Sekala, Zerwany, Zmruż oczy.

Te filmy prezentują najwyższy światowy poziom scenariusza, reżyserii, zdjęć i takich filmów polskich jest więcej, dlatego nie lubię, jak ktoś przy gniocie pisze, że jak na polski, to dobry. Nie oszukujmy się, haker jest gniotem. Scenki, które mogą się spodobać nastolatkom powiązane naiwną, na siłę związaną fabułą.

gregory_33

a co do dobrego polskiego filmu to jaki film masz na myśli co byś polecił?

dahak22

Haker jest spoko tylko za duża bajka z tego filmu

ocenił(a) film na 7
marjan897

Film nie był zły, śmiało można obejrzeć w taki nudny wieczór jak wczoraj :) Nawet mnie zainteresował.

dahak22

Filmu nie wolno porównywac z realiami bo to jest film a nie dokument. Według mnie film był bardzo fajny, jak ktoś wie kiedy go obejrzec. Jest na pewno lepszy od "chłopaki nie płaczą" i innych filmów tego typu.

ocenił(a) film na 7
laska_8

najlepszy tekst to " próbowałeś maxem przez sendmail" hahahah

michalz007

emacsem ;-)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Emacs

ocenił(a) film na 10
AtoMan

albo B.Linda do Maxa:
Armia cię przyjmie. xD

ocenił(a) film na 7
dahak22

Racja, film dobry. Rzadkość w polskim kinie:)