W ogóle mi się nie podobało to, że Laurie została zabita przez Michaela :( Przecież seria Halloween to Laurie Strode i Michael Myers, a nie sam Michael Myers. Ona była głóną bohaterką. Mam cichą nadzieję, że Jamie Lee Curtis zgodzi się na rolę w kolejnym sequelu. W końcu scenarzyści mają głowy nie od parady i skoro odżywili Michaela w Halloween: Resurrection, to mogą i sprawić, żeby Laurie jednak przeżyła ten cios nożem i upadek. Niby, że ją odratowano i teraz ona postanawia OSTATECZNIE pozbyć się Michaela. Tak w ogóle, to serię powinni byli zakończyć na części siódmej, kiedy odrąbała mu łeb. Byłoby piękne zakończenie sagi, a nie, ciągnąc to w nieskończoność i na dodatek zabijając główną bohaterkę. Powinna powstać część, w której wątki z części 4-6 wiążą się z wątkami z części 1-2 & 7-8. Powinna powrócić Laurie, jej syn John, jego dziewczyna Molly oraz ktoś z części szóstej np. Kara i Tommy, aby powiązać ze sobą części. Laurie by się dowiedziała, że jej córka (nie córka; nie wiem jak to jest, to jej przybrana córka czy prawdziwa?) zginęła, i że została babcią (nie babcią). I wszyscy razem by stawili czoła Michaelowi, zabijając go w ostateczności (oczywiście bez maski, żeby nie było szans na sequel). Byłoby naprawdę super, gdyby nakręcili taką właśnie część Halloween :) A nie, kolejne Resurrection :/
Wybacz, ale to Ty jesteś głupia... Widać, że nie masz nic w głowie po tym jak piszesz (czcionka) :P
Wybacz, ale to Ty jesteś głupia... Po to jest ten portal, żeby każdy mógł pisać to co mu się podoba. A po piśmie (czcionka w Twoim nicku - raz duża litera, raz mała), którego używasz, wnioskuję, że jesteś jedną z tych pustych panienek, których nie trawię. Takim jak Ty przydałaby się pomoc... specjalistyczna :P
Ty jesteś pusty, a to co napisałeś jest głupie!!! Zrozumiałbym gdybyś napisał że film jest niestraszny, ma słaba tezyserie, scenografię itd. A to że ci sie niepodoba że Laurie Strode zginęła to przykro mi, ale napisz do "Przyjaciiułki"
Dla mnie jesteś zwykłym frajerem. To, że masz użytkownika *SyLwIa* wśród ulubionych nie znaczy, że musisz od razu na mnie wjeżdżać, bo powiedziałem jej to co myślę o jej szczeniackim zachowaniu. Portal filmowy jest po to, żeby każdy mógł się wypowiedzieć na dowolny temat związany z filmem i ja to zrobiłem. Za to Ty i Twoja "koleżanka" zachowujecie się jak dwa małe gnojki i wyzywacie mnie tylko dlatego, że wydałem swoją opinię na temat filmu. Spadaj do przedszkola, tam gdzie Twoje miejsce, gówniarzu.
Dokładnie. Laurie powinna przeżyć. Kiedy na początku Ressurection ona umarła od razu poczułem że dalsza część filmu będzie kichą i nie myliłem sie. Jakoś mnie nie przekonała ta akcja z reality show. =/
Wg mnie Laurie powinna przeżyć. Scena w zakładzie psychiatrycznym była super, Laurie wyglądała bosko ale to co się stało to neee.. Juz bym wolał żeby ona jego zabiła wtedy na tym dachu. Albo żeby uciekła.
Człowieku ta czcionka to miała być tylko głupi ozdobnik do nicku jakoś nigdzie indziej nie pisze taką czcionką :/ Pozatym człowieku ty mnie nie znasz (i mnie raczej nie poznasz) więc skąd ty możesz wiedzieć jaka jestem :P Wogóle widać, że jesteś pusty już po tym, że oceniasz innych po czcionce, chociaż na moim profilu nie pisze taką czcionką więc chyba masz problem :/ I nikt cie nie wyzywa tylko napisałam, że "to co napisałeś jest głupie" a nie, że ty jesteś głupi :/ yhhhh