O bezsensie tego filmu nawet aż żal coś pisać... widać że robiony tylko i wyłącznie jako skok na kasę, bo do kina i tak pójdzie amerykańska młodzież. Szkoda... bo nie lubię jak ktoś w taki sposób ciągnie jeden z najlepszych horrorów. TVN oddawaj 1,5 godziny z mego życia.
tez spodziewalem sie czegos lepszego. wraz z czeasciami jakos szlo wszystko sprawniej itp jeno czasem kulala fabula a tu ....no prosze, big brother [michael;]] i busta rhymes i jego kopy z polobrotu. zenada. jamie chyba tylko dla kasy zagrala
A ja mam sentyment do "halloween" i nawet ta część, dość marna przyznam, mi się podobała :) Lubię czasem takie straszydełko obejrzeć, nawet jeśli jest przewidywalne...
TVN chyba powinien ten swój "straszny" środowy cykl reklamować jako "Wieczór z komedią". Ja rozumiem, że horror jest trudnym gatunkiem do zrealizowania, niełatwo przestraszyć widza, wszystko rozumiem. Zastanawia mnie natomiast, czy twórca tego filmu sam się bał, kiedy oglądał swoje dzieło:) Ja bym się bała...obciachu:) Wśród propozycji TVN są też "Katakumby", przy których ponownie czeka nas góra strachu...
Zgadzam sięz autorem tematu. Takiej beznadziei to chyba od czasu "Domu Woskowych Ciał" nie widziałam... :/
Hihihi, "Dom Woskowych Ciał" z Paris Hilton która miała drobne obrażenia w czole :P Najbliższa środa czeka na nas z "Katakumbami"- ktoś zamierza oglądać ten "horror"? :)