PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33034}

Halloween: Powrót

Halloween: Resurrection
2002
5,2 9,7 tys. ocen
5,2 10 1 9695
3,8 12 krytyków
Halloween: Powrót
powrót do forum filmu Halloween: Powrót

A najlepiej stereofoniczne słuchawki na uszy, sam(a) w pokoju i do dzieła. Tak najchętniej proponuję obejrzeć ten horrorek. Jest jeszcze możliwość z przyjaciółmi. Ktoś niech sie przebierze i wskoczy do waszego pokoiku z nożem kuchennym, rozbebra na kimś trochę ketchupu, a odlot gwarantowany. Wczesniej dowiedzieć się czy ktoś nie choruje na serce.

halloween po raz kolejny potwierdził, że sąsiedzctwo takich tytułów, na naszej półeczce, jak Freddy Krueger i Piątek 13-go nie będzie grzechem. Szczerze mówiąc straszy i to całkiem nieźle, a spodziewałem sie czegoś słabszego. Tym lepiej!

Oczywiście nie pozostanę bezkrytyczny i powiem że nie spodobały mi się 2 sceny, bo uważam że były przesadzone. Jednak wobec całego spektaklu grozy jaki funduje nam to kino są to krople w morzu.

Jako zagorzały fan w świecie horroru, gorąco POLECAM!!!

ocenił(a) film na 9
daniel_r78

zgadzam się ztobą. Halloween to świetny film, i bardzo mi się podobał. Był na prawdę super!!! poprzedniej części Halloween nie widziałam, ale ta jest świetna!!! Rewelacja!!!

Kikuuuni

najlepiej zacznij oglądanie od początku. Są mroczne i bardzo tajemnicze, szczególnie klimat pierwszej. Zresztą wielu ciekawych informacji można sie dowiedzieć. Trzecia troszkę odbiega od reszty ale tam jest jatka na całego i nie chodzi tylko o M. Myersa, no ale nie będę przecież zdradzał szczegółów. Pozdrawiam i miłego oglądania. Ps. szkoda że tak trudno dostępne sa początkowe części na DVD bo chętnie bym kupił a nie ma