Czy w H20 dalej zabija Myers??Bo potem Laurie obcina mu glowe a potem jest Ressurection i znow jest Myers, to co on zmartwychwstal??a i czy kiedykolwiek Michael sciaga maske tak ze widac jeo twarz)??
w Ressurection okazało się że Myers zmiażdżył krtań jakiemuś policjantowi i założył mu swoją maskę..on sam spierniczył a Laurie odcięła głowę temu własnie policjantowi,a on nic nie mówił bo nie był w stanie....nie wiem czy dobrze pamiętam, bo moja pamięć jest zawodna ale raczej nie nigdy nie widac twarzy Michaela.pozdrawiam:)
dzieki serdeczne :-))) a tak na marginesie podoba mi sie ta rymowanka ktora masz w profilu. Ja tez baaaaaardzo lubie horrory pozdrawiam papapaapapa
horrory to ja uwielbiam:):) ale komediami i przygodówkami też nie gardzę:) w moim towarzystwie uchodzę za konsultantkę w sprawach filmów..oni sie za bardzo nie znają..hehe...pozdrawiam..
dobrze mówisz, ale wiedz że pojawiło się alternatywne zakończenie. Laurie wbija parę razy Michaelowi nóż w klatę, przyjeżdża policja, ładują go do furgonetki, następnie ona porywa furgonetkę z jego zwłokami i odcina mu głowę gdzieś na drodze. W tym zakończeniu to na pewno był Myers, i aż szkoda że coś takiego zrobili. Zakończenie o którym ty opowiadasz było dużo lepsze.
Oczywiście, że Michael Myers ściągnął maskę - a dokładniej mówiąc, nie on, tylko Laurie Strode zerwała mu ją w pierwszej części "Halloween". Przez najwyżej trzy sekundy widać jego twarz.
Możliwe, że masz rację, ale z tego, co wiem, w Polsce pojawiły się tylko części: pierwsza, druga, "Halloween - 20 lat później" i "Halloween: Resurection".