film zapowiada się ciekawie, ciekawe jak nasza Alicja się spisze, prawdę mówiąc to wolałbym jej nie widzieć w filmie :/
Film ma współreżyserować R. Emmerich więc prawdopodobnie nie będzie to kiepski film. A jeśli się "przyjmie" to nasza Alicja może zrobić karierę w USA :)
Ojojoj, pierwszy raz słyszę o tym filmie ;)
Obejrzałem zwiastun i nie powiem. Wygląda ciekawie. Na pewno nie będzie to hit, ale może być po prostu dobry film. Scenariusz pisze nominowany do oscara Jose Rivera, w roli głównej Kevin Kline i... No właśnie - nasza Alicja. Szczerze mówiąc to ja również za nią nie przepadam, bo rzeczywiście dotychczas nic wielkiego nie pokazała, ale w zwiastunie wygląda w porządku. Może uda jej się coś zagrać. Tak naprawdę to poza "Panem Tadeuszem" jej nie znam. Jeśli się spisze to rzeczywiście może wpaść komuś w oko i zrobić karierę w USA. Ma do tego predyspozycja. No ale jakby tak na to spojrzeć Catalina Sandino Moreno byłoa wspaniała w "Maria Full of Grace" i na pewno wpadła w oko niejednej osobie, a jak na razie wielkiej kariery nie zrobiła. Cóż, to jest sprawa losowa. W każdym razie nie ma co liczyć na to, że ten film odniesie sukces a Alicja stanie się sławna ;) Jednak tak jak napisałem - może ją ktoś zauważyć. A ciekawe co z tą Weroniką Rosati (której swoją drogą to już nie cierpię wręcz) bo miała też taką karierę robić. I Figgis i Lynch niby nią zainteresowani byli, a tu nic nie widać i niesłychać.
ja trzymam kciuki za Alicję, moze jej się uda jakos zaistniec, bo do trj pory jakos polskim aktorkom nie bylo dane holywood!
kompletnie nie rozumiem czemu tak jej złożeczycie, udało jej się spełnić marzenia i brawo!!
a to ze wy znacie ją tylko z Pana tadeusza to trudno,
to ze nei jest popularna jak Cichopkowa z M jak Miłosc to co juz jest złą aktorką, ma 100000 razy wiecej talentu od tej zasranej Cichopki, Mroczków, Wesołowksich i reszty nieudaczników z tych tandetnych polskich serialików!