Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

5.2?

ocenił(a) film na 1

5.2!!!!!!!!!!!?????????????
CZY WY SOBIE JAJA ROBICIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
TEN FILM TO TAKIE GÓWNO ŻE NIE POWINIEN MIEĆ WIĘKSZEJ ŚREDNIEJ NIŻ 1.0!!!!
TO ABSLUTNA, KOMERCHA DLA PÓŁDEBILNYCH SZEŚCIOLATEK.
WSZYSTKIE KOPIE TEGO FILMU POWINNY ZOSTAĆ SPALONE, A WSZYSTKIE
STRONY NA KTÓRYCH MOŻNA GO POBRAĆ ZAMKNIĘTE, TEN FILM JEST TAK ZŁY ŻE
MOŻENIE ODWRACALNIE USZKODZIĆ MÓZG OSÓB NORMALNYCH!
BARDZO MI PRZYKRO ZA OBRAZE FILMÓW I WSZELKIEJ KINEMATOGRAFII
NAZYWAJĄC TO GÓWNO "FILMEM"...
Ok, ok, jestem już spokojny, ale jak to możliwe?
Jak tak dalej pójdzie to absolutne arcydzieło filmowe, czyli Mechaniczna Pomarańcza,
bądź Gwiezdne Wojny będą miały średnią 1.0, a to jest nie dopuszczalne...

ocenił(a) film na 4
Jacob Voorhees

Napisz większymi, bo nie słyszę co piszesz ku* wa.

ocenił(a) film na 4
Pattson

I zwróć uwagę że każdy ma inny gust. I chociaż zgadzam się z twoim (że to komercha), to bez przesady... Skoro twierdzisz, że ten film jest tak zły, że może nieodwracalnie uszkodzić mózg, to najwyraźniej obejrzałeś go do końca. A wyzywając ludzi którzy to obejrzeli, wyzywasz również siebie.
Aha i najważniejsze- czego się spodziewałeś włączając ten film? Filmu lepszego od Gwiezdnych Wojen albo Mechanicznej pomarańczy? Naprawdę? Widząc tytuł: Hannah Montana?
No, to gratuluje.

ocenił(a) film na 1
Pattson

Tak, ja wiem że każdy ma swój gust, ale to jest papka dla dzieci, które nie mają go jeszcze wyrobionego.
Film widziałem z dwa lata temu, obejżałem z nudów, oglądałem wcześniej (z ciekawości, żeby zobaczyć co to jest) High School Musical i Camp Rock, muszę powiedzieć że pomimo iż te filmy nie były dobre, nie były tak złe jak ten crap.
Dodatkowo to "dzieło z najczerniejszych otchłani piekła" oglądnąłem z dubbingiem, więc było jeszcze gorzej.
Nie spodziewałem się niczego, ale miałem nadzieje że będzie odrobinę lepiej.
I nie, nie wyzywam również siebie, nawet nie wyzywam ludzi którzy to widzieli, wyzywam ludzi którzy to widzieli, i im się to spodobało.