O wielkiej gwieździe, której nikt nie rozpoznaje, bo założyła sobie perukę. Cała masa kretyństwa z dennymi aktorami i jeszcze gorszymi piosenkami. Nie rozumiem, jak to można lubić. Oczywiście zasłużone 1/10
Popieram. A wyobraź sobie, że moja kuzynka, lat 13, jest wielka fanką tej całej Hanny i kupiła sobie w jakiejś dennej gazecie jej blond peruke;/ I w niej chodzi, oczywiście.
Ja się właśnie zastanawiam, co te 13 latki widzą w tej całej Hanie Montanie. Marzenia o karierze? Sławie? Więcej nic mi do głowy nie przychodzi, bo jakież to badziewie może nieść przesłanie?
ŻAL MI WAS. Kurdę, może jesteście lub uważacie się za dorosłych. Ale dzieci to tylko dzieci. Dajcie im się pocieszyć. HM jest to komedia dla młodych widzów, a nie jakiś ambitny dramat lub film SF. Jakaś dziewczyna kupiła sobie perukę? Niech w niej pochodzi póki ma czas. Nie twoja sprawa.
osobiście nie za bardzo lubie hanna montanne ale jest przeciez wiele osób którzy za chęcią to obejrzą, ale każdy może przecież ocenic go jak uważa :)