totalna porażka!! jak coś takiego można w ogóle wpuścić do kin???
żaaaaałosne!!!
jednakowoż do polecenia dla dziewczynek w wieku 6-10 lat. im powinno się
spodobać. może jeszcze zagorzałym wielbicielką HM
Ja mam 14 lat i film mi się podobał. Zagorzałą wielbicielką serialu nie jestem, bo obejrzałam tylko 2 odcinki HM. A porażka to twoja wypowiedź.
chyba nie tylko ja uważam, że film jest lepszy od serialu.
byłam w kinie z 2 kumpelami:
1 podchodzi do Hannah tak-sobie, a druga NIENAWIDZI serialu.
ja do serialu podchodzę sceptycznie, zwłaszcza do 1 serii, która jest klapą :/
ale do rzeczy:
ta druga powiedziała, że...
film dla niej jest 8/1o(odjęła za "cukierkowość" i Miley:D)
no więc jaki morał??
FILM LEPSZY OD SERIALU!!!
NOO, ALE KAŻDY może mieć własne zdanie ;] :D
dla mnie?
1o/1o ;*
Z Twoich ulubionych wynika, że Twój mózg nie ma więcej niż 8 lat.
Żeby czmuś takiemu dawać 10/10. Dajesz dziesiątki głupim bajką dla małych dzieci i takiemu czemuś jak HSM. Dorośnij wreszcie.
Mi się zawsze wydawało, że kilka znaków zapytania jest niepotrzebne, pytanie widac już po jednym :). Ale mimo wszystko - może i dno. Mi się podobało i zdania nie zmienię :P. Ciekawa jestem, co Cię zaciągnęło do kina na tą "chodzącą porażkę" w wykonaniu Miley Cyrus.
Pozdrawiam :D
o jaa nie mogę. proszę w takim razie - co wam takiego się nie podoba w tym filmie albo w serialu? ja mam 13 lat i bardzo mi się podobał.
Nie dziwie ci się w końcu masz narazie tylko 13 lat i przez to nie
dostrzegasz poziomu gry aktorskiej(strasznie niskiego), niedorzeczności
fabularnej,słabiutkiej muzyki. Ponadto osoby które widziały prawdziwe
dzieła disneya nigdy nie będą w stanie pozytywnie spojrzeć na taki gniot
Wiecie co mówcie co chcecie.Ja uwielbiam ten film i serial.Znam wiele inteligentnych,dojrzałych osób,ktre to tez lubią.Co wam się nie podoba?Zresztą ten kto mówi,że to dno sam jest dnem.
Prawda jest taka, że ten film puka w dno od spodu. Przykro mi, że faszerują dzieci takim syfem.
Bardzo dużo błędów, słaba gra aktorska, o fabule i muzyce (szczególnie muzyce) nie chcę się wypowiadać. Po prostu nie lubię przeklinać.
Ja sie zgadzam z twórcą tego tematu!!! To jest totalne dno i shit!!!!!!!!
Serialu hannah montana tez nieznoszę!!!! Moze chocby przez aktorkę z
ohydnym głosem i brzydką papą!!!
Tak! Tak! Tak! Zgadzam się w całej rozciągłości! Odrzucić to na bok i do smieci. A drogę utorować ambitnym filmom! :D
Precz! Precz! Precz!
Założyciel Disneya przewraca się pewnie w grobie...
Dokładnie... dno to twoja wypowiedź, ja jestem z Opola, uczę się języka angielskiego i oglądam Hanne Montane po angielsku i jeżeli wszystkiego nie rozumiałam... to fabuła i tak była oczywista. Film mianowicie był niesamowity, b.b. mi się podobał :)
A czemu niby nie można czegoś takiego wpuścić do kin?
To już dzieci w wieku 9-14 lat nie mogą chodzić do kina na to co IM się podoba? Myślisz ze do kogo jest kierowany ten film/serial. No chyba nie dla dwudziesto/trzydziestolatków. O_o
Zastanów się co piszesz.
Ja sie zgadzam z załozycielem teamt, totalny shit. Serialu nienAWIDZE gowno ze sztuczna gra aktorska, moze film troche leprzy ale i tak totalny shit
!!!!!!!!!!!!
prawda, film dla 12-latków, ale do kin nie puszczać, bo takie śmiecie powinny być klasyfikowane jako instrument prania mózgu, nie film. dobry smak powinien być wpajany o małego - "mały książę" albo "król macuś I" (ten z 57') żeby daleko nie szukać
jak to jest film dla 6-10 latków to po co go oglądasz i komentujesz? myślę, że dzieciom on się podoba... a do kin był wpuszczony tak jak inne bajki... co ta zazdrość robi z ludźmi :P
Podoba sie dzieciom???? Moja 8 letnia kuzynka nienawidzi hanny montany podobnie jak moja mlodsza siostra(7 lat), Chyba chciales powiedziec ze ta hannah montana podoba sie dziecinnym nastolatkom....
Ten film podoba się dzieciom, bo nie wiedzą co to jest DOBRA PRODUKCJA, która ma w sobie prawdziwy urok, niepowtarzalną fabułę i przykłady do naśladowania. Uważasz, że to dobrze jeśli dziewczynki w wieku 6lat uczą się, że najważniejszy jest konsumpcjonizm, że trzeba WALCZYĆ W SKLEPIE O BUTY I BIĆ SIĘ Z JAKĄŚ KOBIETĄ?! Jak dla mnie takie sceny są chooore. Robią pranie z mózgu! I jak z takiej dziewczynki nafaszerowanej HM, HSM 1,2,3 i innymi "hitami" dzisiejszego Disneya mają wyrosnąć świadomi prawdziwych wartości i inteligentni ludzie?
właśnie o to chodzi, hannah ma prostą fabułę, by dzieci mogły ją zrozumieć.. oraz nie wszystkim dzieciom musi się ona podobać.. a Ty pewnie jak byłeś mały to byłeś znawcą kina.. powtarzam: co ta zazdrość robi z ludźmi ?!?!?!?!?!
Ja jak byłam mała to w miare lbiła to hanne montane ale z wiekiem zauwazylam ta sztuczna gre aktorska i bezndziejna fabułe....
5/10 Mam 17 lat.
Myslałam, że film będzie gorszy. Ogólnie nie lubię Miley Cyrus uważam że brak jej talentu muzycznego i aktorskiego (zwłaszcza jesli chodzi o spiewanie, nie podoba i sie jej głos i marna z niej gwiazda) ale film nie był zły. Nawet całkiem nizły;). I musze przyznać, że postarała się (co do aktorstwa) w filmie.
Nawte przyjemnie się oglądało "Hannah Montana the movie". Ale napewno nie po polsku. Polski dubling jest beznadziejny! Jak słyszałam głos Hannhy to mi się nie dobrze robiło. Warto (jesli sie zna angielski) oglądnąć orginalną wersję, można osłuchać się angielskiego... i zdecydowanie przyjemniej się ogląda.