Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Jak Niektórzy dają 1 bez oglądania to fani Miley niech dają 10 bez oglądania :)

Mateusz_xD

po - je - ba - ło Cię?

Uzalezniona

Kto to jest Miley? Jakiś pies? A tak to zgadzam się z tym co napisał kolega wyżej. 1/10.

_Kefas_

Sugerując się nickiem - to raczej koleżanka.

ocenił(a) film na 10
Fuck_like_a_star

sugerując się nickiem to raczej widać, że jestem chłopakiem. Matt to zdrobnienie od Mateusz.

Mateusz_xD

mattandPARIS

Acha. Mamy pedała na forum panowie ;D

Mateusz_xD

chodziło mi o wpis nade mną / a kto to jest Miley...? / w odniesieniu do uzależnionej.

Mateusz_xD

Chyba z tobą nie do końca jest wszystko wporządku.

Zabor85

dałam 10 a jutro pędzę do kina!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
roksi16

ja dopiero w sobote idę do kina :) Nie jestem pedałem.

Mateusz_xD

Upodobania i nick mówią same za siebie kolego :D

zupex_3

matt jesli myslisz ze zaimponujesz tym panience która ci sie podoba to sie grubo myslisz

ocenił(a) film na 10
kylu4

Jak lasce nie bedzie odpowiadało to, że lubię Miley czy Paris to znaczy, że nie jest dla mnie odpowiednia nie będę się dla nikogo zmieniał ;)

Mateusz_xD

ja sie zastanawiam ile ty dziecko masz lat ale odrazu ci powiem zebys ludzi po wygladzie nie oceniał bo wszystko to jest akurat przypadek genetyczny bo twoja paris by mogłaby być gruba i wpaśc w wieku 15 lat z jakims przypadkowym gosciem i nawet bys o niej nie usłyszał zreszta co ja sie wysilam

kylu4

Leave Paris Alone!

darekitd_2

widać jakiś funclub paris no wiecie naprawde imponujecie mi zorganizowaniem:p Ale moge powiedziec to samo co poprzednikowi Paris zawdziecza wszystko co ma przypadkowi a to że jest kontrowersyjna to tylko po to zeby zbić kase jak wiekszość ludzi z showbiznesu ale nie krępuj sie i dalej sobie wal przed jej zdjęciem