Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

byłabym fanką Hannah Montana. Jeszcze do niedawna do tej całej historii odnosiłam się naprawdę sceptycznie, tym bardziej, że mieszkam pod jednym dachem z fanatyczką Miley. Ale niedawno czytałam krótkie streszczenia kilku odcinków i zrozumiałam, o co chodzi w tym całym szumie.
A więc drodzy przeciwnicy Hannah - dzieciaki potrzebują takiej idolki! Miley-Hannah jest rodzinna, przyjacielska, pomysłowa i zabawna, a do tego uczy. Uczy że warto doceniać rodziców, rodzeństwo i przyjaciół, że to oni są najważniejsi. Dziś na samych Domisiach daleko się nie zajdzie. Potrzeba kogoś, kto pokaże, że w każdym jest talent i potencjał. Że należy wierzyć w siebie i iść z uśmiechem na twarzy.
Nie rozumiem. Nie ma tu ani przemocy, ani agresji - czego chcieć więcej? :)

Filmu jeszcze nie widziałam, ale być może wybiorę się w przyszłym tygodniu z siostrą.

Nikczemna

A loda robi?
<za krotki>
<za krotki>

pituritu

Oh lawd, Nikczemna fora pomylila:D

użytkownik usunięty
Nikczemna

To co jest straszne to nie chodzi o to ze 10 latki lubia to cos.. i ich smieszy ten serial bo to jest na ich pozomie-aczkolwiek jakbym miala dziecko to nie bylabym szczesliwa gdyby to ogladalo. Straszne jest to ze fankami tego serialu, filmu i Cyrus sa ludzie w wieku 14, 16 czy nawet 18 lat! to jest wg mnie tragiczne sama znam kilka takich osobnikow ktore w wieku 18 czy nawet 19 lat zachwycaja sie filmami pokroju HSM czy "aktorami" jak Cyrus i reszta bandy Disnaya.