Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Lepiej pobrać film z sieci niż wydawać 1 zł na takie gówno.Prawdziwy Disney już dawno upadł teraz zamiast bajek z przesłaniem do których po mimo wieku wracam,a teraz robią takie gówna że nie opłaca się iść do kina nawet za złotówkę.

makao0

Smutne to, ale niestety prawdziwe. Kiedyś Disney zajmował się tym co robi najlepiej- bajkami z przesłaniem, duszą, z tym czymś to było piękne. Niestety potrzeba pieniędzy rodzi rzeczy takie jak to. Cóż świat się zmienia Disney również musi jeśli chce przeżyć na rynku.

widelec

Szkoda mi miejsca na dysku i transferu na ten gniot ;).

Goku

Dokładnie. Wszystko z obecnych produkcji Disneya to gniot.

ocenił(a) film na 9
makao0

A ja się z tobą nie zgodze:

po pierwsze:
''Lepiej pobrać film z sieci''stary/a przyznajesz że lepiej ściągnąć z neta... i mieć kłopoty...wiesz co gliny robią z takimi co mają pirackie wersje?Zamykają na min.15 lat...a coś mi sie wydaje że wolałbyś/wolałabyś w kiciu nie siedzieć?
po drugie:
''niż wydawać 1 zł na takie gówno''-kto widział bilet do kina za 1 zł:D najmniej bilet to kosztuje 10 zł:D
po trzecie:
''teraz zamiast bajek z przesłaniem do których po mimo wieku wracam(...)''- Film Hm ma dwa przesłania ty specu od przesłań(z bożej łaski chyba):

''Nie kłam bo to i tak wyjdzie na jaw'' i...
''Żyj tak abyś nigdy nie żałował''
po czwarte(i ostatnie):
''teraz robią takie gówna że nie opłaca się iść do kina''
-serio tak myślisz czy poprostu zgrywasz ważniaka? Mam radę:obejrzyj sobie zaczarowaną, Opowieści na dobranoc lub opowieści z narni(które powstały po śmierci Walta)...jezeli po obejrzeniu tych filmów będziesz uważał że to są gnioty...to już nie mój problem...tylko twój

ocenił(a) film na 2
majka144

Noooooooooooooo ta odpowiedz mnie rozwaliła <hahaha>

Owszem zamykają, ale zwykle cioty nad cioty wpadają, a policja głównie łapie cioty które handlują nielegalem. A po drugie jak znajdziesz mi 20 osób które WSZYstko mają legalne to nobla dostaniesz <lol2> :D
Hannah ma przesłanie? Gdzie, w którym miejscu? Filmów o tym co lepsze-kariera czy miłość to popowstawało że ho ho xD

Disney Umarł dawno temu i każdy to wie, gdzie się podziały czasy Króla Lwa, Gumisiów, Smerfów (akurat te 2 to nie Disneya, ale były fajne), Kaczora Donalda i Myszki Miki -_- Nawet ja stary koń miłe je wspominam -_-
Zamiast tej Hanny lepiej obejrzeć starego Wilka i Zająca - zabawa gwarantowana chyba że tak się upadło żę kocha się Paris Hilton i Cyruske -_-

ocenił(a) film na 2
Archimod

Tak a najśmieszniejsze jest to że dałaś temu Filmowi 9/10 +jakieś innej wersji Hanny to w takim razie na co zasługują takie klasyki jak np Popiół i Diament,Ojciec Chrzestny.a co do jeśli chodzi o ten gatunek to są lepsze filmy familijne więc nie tak czy siak nie zasługuje na 9/10.

użytkownik usunięty
majka144

"Zamykają na min.15 lat...a coś mi sie wydaje że wolałbyś/wolałabyś w kiciu nie siedzieć? "
:D:D min. 15 lat??:D:D w jakim Kodeksie Karnym to zes wyczytała:D:D Przzedewszystkim w Polsce niektorzy tyle za gwałty nie dostaja. Jesli nie rozpowszechniasz plikow to najprawdopodobniej grozi ci jedynie kara pieniezna a nie wiezienie a jesli nawet to w zawieszeniu. Popatrz chociazby (co prawda to nie Polska) na proces tworcow The Pirate Bay- rok wiezieia...

"kto widział bilet do kina za 1 zł:D najmniej bilet to kosztuje 10 zł:D"
Boże Autor nie mial na mysli tego ze bilety sa za złotowke ale ze nawet złotowki na cos takiego szkoda..

"Film Hm ma dwa przesłania ty specu od przesłań"
Wow.. powiedz jeszcze ze dał ci on do myslenia nad twoim zyciem..

"Mam radę:obejrzyj sobie zaczarowaną, Opowieści na dobranoc lub opowieści z narni"

Tak baaardzo dobre filmy... chyba do zarabiania pieniedzy na dzieciach... Zaczarowana szczegolnie-srednio smieszna do tego jeden wielki shcemat..

Każda obrona tego filmowego pseudo-tworu jest skazana na porażkę i świadczy o guście entuzjasty. Dla niektórych chyba kino zaczyna i kończy się na jakiś Hannah Montanah.

ocenił(a) film na 1
robert_28

ta 15 lat z ściągnięcie filmy xd... po prostu rycze ze śmiechu hahaha xD to by w polskich więzieniach siedzieli fani Hannah Montanah dobre... xD
ten film to dno .... nic więcej mi do głowy nie przychodzi ....

robert_28

No jeszcze można powołać się na "Zaczarowaną", suprgenialny film, aż ręce i nogi się uginają. W tym kontekście "Moda na sukces" jawi mi się jako arcydzieło. :)

użytkownik usunięty
majka144

Brawo majko, powinnaś dostać jakąś nagrodę. Dawno nie czytałem tak głupiej obrony xD

ocenił(a) film na 1

oglądałam "zaczarowaną" nawet nawet... ujdzie w tłyoku ale z tego co pamiętam to tam grał goćś z chirurgów ...

ArabRab

co do osoby która napisała post się zgadzam. ktoś później napisał, że idzie się na 15 lat! CZŁOWIEKU! zanim zaczniesz wypisywać bzdury to zobacz do Kodeksu Karnego i wtedy pisz!