Genialna gra aktorska wspaniala obsada wzruszajaca fabula oraz niesamowita muzyka sprawiaja iz moja ocena to 1
Po pierwsze w ogóle nie śmieszne, po drugie napisane bez poszanowania jakichkolwiek zasad poprawnej pisowni. Nie mam pojęcia jaki jest cel takich tematów, no ale widzę że ludziom się to podoba, więc może po prostu taki jest poziom tego serwisu.
Zgadzam się w 100%... mimo że nie jestem fanką Hannah i film obejrzałam tylko i wyłącznie z nudów...
Ale kultura tutaj jest po prostu na strasznym poziomie.
to, ze nie masz poczucia humoru nie znaczy, ze poziom zalozyciela tego tematu jest zenujacy. pomysl.
Mam poczucie humoru, to po prostu nie było śmieszne. A żenujące to jest wystawianie oceny 1/10 filmowi, którego się nawet nie widziało, co jak widzę zapewne ty też uczyniłeś.
tak, a jakie to posiadasz zdolnosci, ze wiesz kto co widzial ? podziel sie z nami, bo moze okaze sie to ciekawe.
Widzialem pierwsze 15 minut. Niestety dluzej nie wytrzymalem tej cholernie dobrej fabuly i ociekajacej oscarami gry aktorskiej. Film w sam raz dla malych dziewczynek.