Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Moim zdaniem

ocenił(a) film na 8

Uważam, że film był bardzo fajny; dobre piosenki, super wykonane role aktorów. Myślę, że oceniacie tak ten film, ponieważ nie lubicie Miley albo nawet tego dzieła nie zobaczyliście! ;|

Moim zdaniem film był całkiem całkiem. I nie mówię tego jaka ogromna fanka Miley , bo tylko czasami jej słucham. Jednak jej piosenki w tym filmie były naprawdę niezłe. ^^

ocenił(a) film na 7
soooniusia1

ja tez cos dodam. wszyscy sa uprzedzeni do tego filmu ze względu na serial ktory jest zrobiony nieco tandetnie, hmm wydaje mi sie ze film nie byl najgorszy. ale chcialabym dodac cos innego, sami piszecie ze to dla publicznosci w wieku 10 - 13 lat. no to wlasnie ogladajcie filmy ambitne na waszym poziomie. A tu o to chodzi zeby podobal sie miedzy innymi dzieciom. myslicie ze 10 latke zainteresuje władca pierscienia albo jakies dramaty przemawiajace do starszej publicznosci ? wlasnie dlatego nie podwazam zdania innych bez wzgledu na to jakie filmy lubia bo kazdy ma inny gust a filmy sa tez robione pod publike w danym wieku. Wiec wydaje mi sie ze takie ocenianie i odradzanie obejrzenia filmu jest bez sensu bo to ze wam sie nie spodobal to nie znaczy ze jakims mlodszym osobom czy nastolatkom sie tez nie spodoba. osobiscie szanuje cudze zdanie czego brakuje mi tu na filmwebie poza tym dobrze czasem jest oderwac sie od codziennych problemow i obejrzec jakis lekki, przyjemny film. Dziekuje skonczylam :)

merry_5

Ale dlaczego dajecie temu filmowi ocenę 10? To arcydzieło? To jaką ocenę powinien dostać np. "Ojciec Chrzestny" czy "Taksówkarz"? 20/10? Weźcie się ludzie zastanówcie.

robert_28

Ty też może się zastanów jeśli ktoś daje temu filmowi 10/10 to oznacza że jest to dla niego arcydzieło ale TYLKO wśród lekkich, łatwych i przyjemnych komedii romantycznych a nie filmów w ogóle. To tak jakby mówić, że FIFA czy PES jest słabe i nie powinno mieć takich dobrych ocen bo jest tam mniej strzelania i zabijania niż w Call of Duty. Sorry za odwołanie do gier ale to najlepszy przykład. Nie może być czegoś takiego jak oceny między gatunkami filmowymi. Poza tym każdy ma własny gust i nie obrażaj nikogo tylko dlatego, że jego zdanie różni się od Twojego i weź się sam zastanów.

dami_16

Dlatego uważam że powinna powstać jakaś alternatywna wersja FW dla pewnego grona użytkowników żeby takim tworom nie zawyżać ocen.
I jeśli byś czytał uważnie to wiedziałbyś że nikogo nie OBRAZIŁEM, tylko zadałem pytanie.

robert_28

Nie no przepraszam wiem, że nie obraziłeś źle się wyraziłem i przyznaję się do błędu. Ale po co robić inną wersję FW dla " takich tworów"? To jest normalny film taki sam jak każdy inny i to ludzie wystawiają mu takie oceny. Poza tym tak jak mówiłem nie ma sensu porównywać filmów różnych gatunków no bo jak byś odpowiedział, który film jest lepszy "Death Race" z Jasonem Stathamem czy może "Szkoła Uczuć" z Mandy Moore? Czujesz już o co mi chodzi? "Hannah..." jest po prostu lekkim filmem, komedyjką, którą można obejrzeć w sobotni wieczór z dziewczyną i nie ma co porównywać tego filmu z takimi klasykami kina jak "Ojciec Chrzestny". Wiadomo, że niedługo większość osób o nim zapomni. A że ktoś wystawił filmowi 10/10? Taka jego wola widocznie film trafił dokładnie w jego gusta i to że tobie się nie podobał nie znaczy że nie mógł się nie podobać komuś innemu. Poza tym widać już, że kiedy głosuje więcej osób ocena staje się bardziej "obiektywna" jeżeli możemy mówić o obiektywizmie przy ocenianiu filmów. Sorry kończę już bo się rozpisałem:)

użytkownik usunięty
dami_16

hmm to moze lepiej podzielic ocene? czytaj np 2 gwiazdki gra aktorska 2 rezyseria 2 scenariusz 2 muzyka/ zdjecia lub cos 2 dodatkowe walory? zalezy co dla kogo jest wazne... bo jak dla mnie dawanie 10 HM tak jak jakiemus dobremu filmowy to jest troche nie bardzo.. nawet jesli nie mozna ich porownac bezposrednio bo to zupelnie inny gatunek..