Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Muszę obejżeć!

ocenił(a) film na 10

Muszę zobaczyć ten film! Kocham Miley i serial Hannah Montana :)) jest extra!!!

miley12

Proponuję jednak pierwsze przestudiować słownik. Na pewno nie zaszkodzi ;)

siNNer_pl

Hehe, ja też z chęcią obejrzę. ;d
Może jutro do kina? ;dd

ocenił(a) film na 10
WhiteChocolate58

SiNNerdlaczego jej każesz zajżeć do słownika? Przeciez nie zrobiła błędu

Mateusz_xD

Po pierwsze błędem było już napisanie tutaj wiadomości. A po drugie co jej szkodzi zajrzeć do słownika?

użytkownik usunięty
_Kefas_

koledze chodziło o "obejżeć" i "extra", ale w zasadzie opierdzielanie ludzi za błędy ortograficzne na forach jest płytkie jak dusza modelki. Ja tam nie ścigam ludzi w sieci za błędy, bo wychodzę z założenia, że forum jest dla wszystkich i każdy sam reprezentuje swój poziom. poza tym łatwo pomylić z głupkiem i niewykształconym człowiekiem na przykład dyslektyka, i obrazić kogoś w bardzo brzydki sposób. pozdrowienia dla jelenia :)

użytkownik usunięty

O przepraszam, ale gdzie kolega ją obraził? Grzecznie tylko coś zasugerował. Poza tym, dlaczego zakładasz, że modelki są płytkie? Płytkie może być twoje myślenie co najwyżej...

użytkownik usunięty

o, jakie to głębokie - jak nie mam argumetnu, to kopnę przeciwnika...
brawo.

płaskie sa na pewno.

użytkownik usunięty

Coś mi się wydaje, że trochę wyolbrzymiasz niektóre rzeczy. Spróbuj ochłonąć, ok? Bo inaczej jak ktoś powie np. że Hannah Montana to syf, to ty od razu zaczniesz go opieprzać: "nie powinienes obrażać fanów tego filmu".

Jesteś hipokrytką. Najpierw sama obrażasz, a później się dziwisz, że ktoś wrzucił na Ciebie. Porażka, moja droga, porażka. I nie każda modelka ma płytką duszę jak sama stwierdziłaś.

CupOfCoffee

To było do Lorinny.

siNNer_pl

Witamy na naszym forum profesora Miodka!
Panie profesorze, co pana do nas sprowadza?!

ocenił(a) film na 10
miley12

Film jest super najśmieszniejszy moment jest wtedy, gdy Jacson ma dynie na głowie normalnie bomba! 10/10 nie spodziewałam się że to będzie aż tak dobry film :*:*:*:*:* =D

Niesia183

Dynia na głowie?
Ha Ha Ha
Naprawdę kiepski musi być ten film, zresztą czego się spodziewać po takiej 'aktoreczce' i takiej fabule filmu?

No okej, niech dzieciarnia go sobie ogląda, mam tylko nadzieję, że później nie wyrosną z nich takie 'Miley' ^^