Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

mam dość tego gniota dla dziewczynek-pokemonów!!! ;(

ocenił(a) film na 1
baribuszmen

Popieram cie z 100%:/ nie wierze że chcą to coś dać do kin
ehh porażka:(

użytkownik usunięty
Kondzio_Ultra

Ja tam musze to zobaczyc:D:D gdyz panna Cyrus na czerwonym dywanie podczas gali rozdania Oscarow powiedziala ze w tym filmie jest cos glebszego? az jestem ciekawa co takiego:D:D

wiecie co... sama jestem 13-latką,głupią 13-latką której świat kręci się wokół hanneczek,mileczek i demeczek, i jesli jestescie dorośli { bo nie wiem ile macie lat} to zrozumcie to że KAŻDY ma prawo ogladać to co lubi, i nie krytykujcie tego typu filmów bo one są stworzenie dla nas, i {ja}nie chce ogladać filmów w ktorych gadają tylko o pieniądzach smierci i seksie. tak jak 5-latki ogladają kubusia puchatka tak wy mozecie ogladacie katynia tak wy możemy ogladać filmy w ktorych najwiekszy problemem jest kupienie błyszczyka.I to chyba nie ja jestem dziecinna tylko wy bo to nie ja przezywam nas od głupich naiwnych i smiesznych.

użytkownik usunięty
darkness_devil

dobrze dobrze tylko niech nie twierdzi sie ze jest w tym cos "glebszego" bo to kpina.
Zreszta wybacz wg mnie nie zawsze tresc filmu jest wazna lecz sama jego forma. Ja sama do tej pory uwielbiam ogladac bajki Disnaya (choc te starsze) a nie sa podniosle itd. Jesli juz sie robi film dla nastolatek, latwy mily i przyjemny to jesli nie ma on jakiegos wybitnego scenariusza, tresci wypadaloby by inne elementy filmu byly na lepszym poziomie tj. gra aktorska, zdjecia, muzyka, rezyseria, montaz bla bla bla. A jesli rowniez te elementy zawodza no to wybacz ale to juz jest chlam. Przyklad Slumdoga pokazuje ze mozna zrobic dobry film ktory jest lekki przyjemny niewymagajacy schematyczny bez oryginalnego scenariusza oraz jakiegos wielkiego przeslania.

ocenił(a) film na 1

Dobra fanka96 damy ci najpierw dorosnąć, tylko nie wyrośnij razem z Hannah na różową lalkę:/

Kondzio_Ultra

Hehe, ja mam 18 lat, jestem facetem, jednym z moich ulubionych filmów jest "Lot nad kukułczym gniazdem", uczęszczam do filmowego liceum i wiecie co?
Czekam na ten film. Autentycznie. Ze zdjęć i zwiastuna wygląda na ciepły, familijny film. Nie mam takich problemów jak Wy - żeby zbojkotować jakikolwiek film. Dla mnie to jest dziecinne.

Pomyślcie. Disney zarobi na tym filmie i będzie miał fundusze przykładowo na nowy film animowany taki jak "Wall.e" albo "Król Lew".

Każdy ogląda to co sprawia mu przyjemność. Ja uwielbiam dramaty, ale od czasu do czasu lubię obejrzeć sobie jakąś ciepłą komedię.

CupOfCoffee

Nie rozumiem czemu założyciel tematu uważa, że to będzie chłam? Wiem, że ona nie jest jakąś tam wybitną gwiazdą i wiem, że nie najlepiej wyszło jej z rolą w "Hannie Montanie", ale moglibyśmy wszyscy zaczekać na ten film i jak się pojawi dyskutować czy jest do bani czy też nie. Ja nie wybiorę się na to do kina raczej, ale jak puszczą to w telewizji to chętnie obejrzę nawet jeżeli nie będzie to produkcja jak według założyciela "godna poświęcenia uwagi". Co do 18 - latka to nie jestem przeciwko Tobie, a nawet za Tobą, ponieważ co jakiś czas trzeba iść na kompromis i obejrzeć coś lekkiego, bo gdzie by się nie weszło na forum filmwebu to wszędzie aż szumi od krytyki. Nawet gdyby zrobili najlepszy film na świecie to i tak znalazłby się ktoś komu by się on niespodobał, ponieważ każdy broni tego co lubi.

ocenił(a) film na 2
n_a_t_a_l_i_a

"Wiem, że ona nie jest jakąś tam wybitną gwiazdą i wiem, że nie najlepiej wyszło jej z rolą w "Hannie Montanie" - A czy ona zagrala jakąś inną role?

Kondzio_Ultra

ojj musze cię zmartwić gibON_4 ale nie lubię różowego ;}

ocenił(a) film na 1
darkness_devil

dla mnie jestescie "glupie naiwne i smieszne" po prostu nie trawie waszego pokolenia, glownie za sprawa polskich graczy FPS typu CoD itp. gdzie banda 12-14 latkow panoszy sie jak smrody po gaciach. Nie chcialem nikogo urazic, ale takie mam zdanie, jedni sa rasitami inni pacyfistami, a ja nienawidze dzieciakow w wieku 12 - 14. I ty zrozum, ze kazdy ma prawo do swojego zdania, moze jechac ten film dla dzieciakow ile mu sie zywnie podoba.

baribuszmen

Czy naprawdę każdy film musi mieć ogromne przesłanie i trzeba nad nim dniami rozmyślać? Tak tylko może dopowiem, że to właśnie bajki, czy wierszyki zawsze maiły te morały. Każdy kto teraz przeczyta bajkę zobaczy w niej sens.
Wiec gadanie, że to nie może mieć głębszego przesłania jest bzdurą, bo to bajki często uczą,a wiele filmów, które są z ograniczeniami wieku nie wnoszą nic do życia.
Taka prawda i myślę, że nikt tu nie zaprzeczy. I skąd niby wiecie, jaka będzie gra aktorska, po zwiastunie nie da sie określić muzyki jaka będzie w filmie, gry aktorskiej, montażu oraz scenariusza. Wiec nie jedźcie po ludziach, którzy chcą zobaczyć ten film, bo może ona każdego zaskoczyć. Ja również czekam na ten film i chętnie wybiorę sie z młodszym rodzeństwem, by go zobaczyć.

użytkownik usunięty
powerpuff_alexz

grę aktorksa akurat mozna ocenic po wczesniejszych "kreacjach" aktorow grajacych glowne role. Nie sadze by nagle przybylo komus talentu.

baribuszmen

Szczerze??????To nie jest dla dziewczynek pokemonów!!!!!Tylka dla dzieci do lat 10!!!A w ogóle serial w ogóle nie śmieszył....to może 1 odcinek na cale 1000000000000000

Pif_Paf

współczujemy obejrzenia az takiej ilości odcinków :)

baribuszmen

Fakt, ten serial/film to dobrze zrobiony "produkt" i nic wiecej. To ze cos jest dla dzieci czy nastolatkow (czyli mnie) nie musi od razu oznaczac ze ma miec mizerna wartosc.
Epoka lodowcowa, Ratauj, Simpsonowie, Niekończąca się opowieść, Willow to sa filmy dla dzieci a NIE sa gowniane, sa geniale.

DySgRaFiK

Post genialny jak konstrukcja gwoździa. O ile Niekończąca się opowieść, Willow lub Simpsonowie są absolutnymi klasykami gatunku, o ile Epoka Lodowcowa i Ratatuj są bajeczkami robionymi dla kasy o tyle HM jest produktem, który nie dorasta do pięt żadnemu z tych tytułów.
Mizerna gra, mizerne dowcipy, mizerny scenariusz.
Pozdr.

P.S. Ale może takie musi być??????

ocenił(a) film na 10
baribuszmen

To ze nie lubisz Hannah to tylko i wyłącznie twoja sprawa, bo jest wiele osób które ją lubią { zwłaszcza ja ;)) } i jak masz cos złego do powiedzenia na jej temat to prosze cie zatrzymaj to dla siebie ! ;///

Angelisia134

Forum jest do tego aby "dyskutować". Co prawda poziom wielu wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia aczkolwiek to jest właśnie to miejsce gdzie wypowiedzieć się można, a nawet trzeba.

Nie wnikam w to ile masz lat, lecz musisz się nauczyć szanować czyjeś zdanie. A dużo nauki przed Tobą.
Pozdr.

użytkownik usunięty
Cypisek_syn_rumcajsa

"dużo nauki przed Tobą" - to brzmi jak kazanie cioci ziuty... zgadzam się z przedmówcą w kwestii merytorycznej, ale takie słowa mogą być naprawdę drażniące

niestety ale poznałem swojego przedmówcę podczas krótkiej chwili, którą poświęciłem na przeczytanie. Nie znam osoby kryjącej się pod nickiem./ Swoje spostrzeżenia - również te o nauce wynikają wprost. Zwróć uwagę jak został potraktowany założyciel tematu => chcesz się wypowiedzieć źle to nic nie mów i spadaj.
Zero jakiejkolwiek tolerancji czy akceptacji. To jest dopiero drażniące.

A ciocia Ziuta ma czasami coś mądrego do powiedzenia.
Pozdr.

baribuszmen

jak tylko bedzie mozna dam w ciemno jeden bez ogladania

ocenił(a) film na 8
baribuszmen

Hannah Monata jest czasem taka zabawna ;P
Oglądaliscie chociaż jakieś odcinek tego.
Też mam 18lat ale filmik moze byc fajny ;D

fridagata

Baaardzo zabawna... Pozatym niech ktoś z obrońców wytłumaczy mi jak można w ogóle ocenić grę 'aktorską' w filmie z dubbingiem. Bo na podstawie gestów tych 'gwiazd' raczej nie wyrobicie sobie pełnego zdania.

użytkownik usunięty
xDrejzler

Dubbing zawsze mozna wyłaczyc... no moze nie zawsze...

Osobiscie nie wiem co smiesznego jesy w HM.. moze mam jakies dziwne poczucie humoru ale nie smiesza mnie denne teksty i wybaczcie debilna, sztuczna, wymuszona mimika Cyrus...