Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35000
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Dzisiaj zostałam wysłana do sklepu z kosmetykami "Rossman". To co ujżałam przy kasie, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Już nawet saszetki zapachowe do torebki z tego są! A poza tym, wiedzieliście, że istnieje coś takiego jak... czekoladowa pomarańcza? Jeden zapach tak się nazywa... Ja przyznaję bez bicia, że nie miałam pojęcia o istnieniu takowych... Czyżby potwierdziło się stare przysłowie, że człowiek uczy się całe życie?

ocenił(a) film na 8
Phoebe123

Taak mam dokładnie tak samo :) Gdzie bym nie poszła tam wszędzie widzę wszystko związane z Hanną Montaną, zeszyty, ołówki, zabawki, notesy, książki, spinki, bluzki. To drobna przesada, ale tak właśnie zbijają duże pieniądze szczególnie z rodziców dziewczynek, które kochają ten serial i film.

misiaczek37

No oni właśnie na takich zarabiają, ale żeby aż tak przesadzać? No gdzieś powinne być granice. Proponuję jeszcze stworzyć jakieś środki oraz urządzenia sanitarne...

ocenił(a) film na 8
Phoebe123

Wszystkiego możemy się spodziewać w najbliższym czasie :) Jeszcze nas zaskoczą swoją pomysłowością i chociaż film i serial lubię - tak dalej uważam, że jednak przesadzają.

misiaczek37

Ja ostatnio byłem u kuzynki..jej córka chodzi teraz do pierwszej klasy i co widze-piórnik,tornister z HAną Montaną...nawet ma bluzki z nią:/

Dla mnie to jest przegięcie.....mam 20 lat i za moich czasów kiedy sie chodziło do podstawówki nie było czegoś takiego,co prawda były pokemony itp itd ale z drugiej strony dzieci bawiły sie na dworze,graliśmy w piłe,bawiliśmy sie w chowanego,ganianego itp itd. a teraz?dzieciaki siedzą cały czas w domu:/ troche schodze z tematu no ale tak jest...i do tego Ci idole...to sie jakoś tak niedawno taka moda pojawiła....

Ufff dobrze,że w moim dzieciństwie tego nie było

ocenił(a) film na 8
pepetka1

Jestem tylko o rok młodsza ale i tak cieszę się, że za mojego dzieciństwa nie było tego co jest teraz. Dzieci są wręcz bombardowane wszystkimi reklamami, które aż krzyczą " musisz to mieć!", siedzą w domu, oglądają te dalekie od prawdy i rzeczywistości seriale a później -> chcą być takie same.

misiaczek37

No dokładnie tak jest...nasze roczniki to jednak miały fajne dzieciństwo, dziś dzieci dużo tracą w moim przekonaniu....

ocenił(a) film na 8
pepetka1

Oczywiście, że tracą. W sumie czasem przez takie wspominanie czuję się strasznie staro :)

misiaczek37

Hehe no ja też :) nie no ale młodzi jesteśmy:) ja bym wrócił do dzieciństwa ze względu na wspaniałe przygody,zabawy ehhh:) i na kilka dni do podstawówki hehe:)

misiaczek a ty sie uczysz,studiujesz czy może pracujesz?:)

ocenił(a) film na 8
pepetka1

Ja też bardzo chętnie wróciłabym na kilka dni do tych beztroskich zabaw na placu zabaw i w piaskownicy, gry w klasy czy tak zwyczajnie bawić się z innymi nie myśląc o tym, że mam tyle spraw na głowie:) Jak się tego nie doceniało jak się w takim wieku było :D. Ja obecnie studia zaczynam zaoczne - pedagogika ( tak więc wybrałam życie z dziećmi:) ) a i również do pracy się wybieram. A jak jest w Twoim przypadku? :>

misiaczek37

O jaaaaaa:)....ja zaczynam 2 rok pedagogiki specjalnej z informatyką!:))))cyli coś nas łączy hehe:))))pedagodzy grą haha:)

ocenił(a) film na 8
pepetka1

Łączy:D Chciałam strasznie iść na pedagogikę z informatyką :):) Złożyłam papiery - ale cóż nie udało się za to będę i w przedszkolach i w szkole:D. Oczywiście, że pedagodzy górą w końcu nauczamy przyszłe pokolenia :))))

misiaczek37

A gdzie składałas papiery w jakim mieście i gdzie będziesz studiowała?:) ja mam praktyki od 14go:)

ocenił(a) film na 8
pepetka1

Składałam na Uniwersytet Śląski, na dwa kierunki na pedagogikę z informatyką i przedszkolną z wczesnoszkolną - niestety tam się nie udało z kolei przyjęto mnie do szkoły w Mysłowicach - bardzo mała znana uczelnia ale z tego co się orientuję warta spędzenia tam 5 lat. To zaoczne, więc dojeżdżać będę sobie dwa razy w miesiącu :D. Praktyk już się doczekać nie mogę:) jak i samej pracy :)))A Ty gdzie studiujesz?:>

misiaczek37

Nie lepiej porozmawiać sobie przez mejle na przykład?

Phoebe123

Co to za shit dzieci tak jak ja 1w2 lat powinny oglądac filmy spokojne typu obcy kontra Predator!

Phoebe123

Faktycznie przesadzają. Ja też widzę m.in. u mojej 5 letniej kuzynki, że kupuje pełno rzeczy z twarzą Hanny montany :/ Widziałam też niedawno kilka komicznych sytuacji w związku tym, że dzieci tak teraz za tym szaleją np. w supermakecie. Ja jestem w wieku M.C. (a nie, przepraszam, jestem ponad pół roku starsza :)), ale na szczęście jak byłam mała, to oglądałam mnóstwo dużo lepszych produkcji dla dzieci. W latach 90. to dopiero były bajki i filmy. W ogóle gdybym miała wybierać, to zdecydowanie wolałabym spędzić swe dzieciństwo właśnie w tamtych wspaniałych latach (jeju, mówie jakby to bylo pol wieku temu...), a nie teraz, kiedy dzieci wiadomo jak sie zachowuja i co oglądają...

ocenił(a) film na 1
monao92

szmira nastawione tylko na kase jak takie DNO moze byc podpisane Disneyem!!!!!