Iść na to do kina czy nie? Idą prawie wszystkie dziewczyny z mojej klasy, a mnie to zupełnie nie kręci, te "wielkie gwiazdy" z "High school musical" i tym podobne. Z drugiej strony chętnie bym się wyrwała z domu i poszła do kina z przyjaciółką (która też idzie). Co robić??? Pomocy!!!!
Jeżeli za takim filmem nie prepadasz to nic na siłę, bo to nie będzie dla Ciebie żadna przyjemność. A jeżeli już tak bardzo wyrwać się z domu to zaproponuj przyjaciółce inny film (Niekoniecznie w ten weekend). Może np. "17 again"?
Naprawdę, nie radzę i nie polecam. To jest tylko kolejny filmik polany ogromną ilością lukru. I jedyne co aktorzy w tym filmie robią to głupio się uśmiechają i nie najlepiej śpiewają (oczywiście nie obrażając fanów tego filmu, bo tacy się zawsze znajdą, trzeba mieć tylko nadzieję że wyrosną z tego; to tylko moje zdanie na ten temat).
Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Oszczędz sobie cierpienia, proszę - bądź rozsądna. Tym bardziej jeśli nie kręcą Cię HSM i Zacki, to nie idż. Bo ten film może się tylko pod tyn względem sposodać - DISNEY.
jeśli nie lubisz komedii dla młodzieży nie idź i namów kolezanke na jakis inny fajny film który obydwom wam sie spodoba ( np Marley i Ja) ; jak dla mnie całkeim niezła komedyjka można sie dużo pośmiac ; troszeczke posmucić ; decyzja nalezy do ciebie ; MI SIE SPODOBAŁ CHOĆ JUZ PARE FILMÓW KOMEDIOWYCH DLA MŁODZIEŻY OBEJRZAŁĄM , TO TEN NIE JEST TAKI STRASZNY , ZE NIE MOŻNA OBEJRZEC GO W KINIE ; DUŻÓ ZALEŻY OD GUSTU