Miley Cyrus? A kto to w ogóle jest? To dziecko ze śmiesznymi dziąsłami? W takim razie przydałaby się jej jakaś operacja plastyczna albo przeszczep. Powinna mieć zakaz uśmiechania się, bo nie dość, że jej biel zębów oślepia, to światło fleszy odbija się od tych dziąseł.
Niedawno przechwalała się, że zniszczy zespół Radiohead, bo podobno źle ją potraktowali. Ta mała dzi*** chce zrujnować zespół, który dostaje kilka milionów dolarów, tylko za to, że pozwoli komuś przerobić swoją piosenkę? Jest śmieszna!
Dziecko dam ci dobrą radę: nagraj seks-video, zacznij brać heroinę, stocz się na dno jak Britney Spears, zaprzyjaźnij się z Lindsay Lohan i razem bawcie się w lesbijki, złap jakąś bakterię na siedzeniu swojego roweru, ogłoś wszystkim, że masz chorobę weneryczną i stul gębę, bo żadna z ciebie gwiazda. Tego wszystkiego szczerze ci życzę, bo jedynie skandale mogą podtrzymać twoją popularność.
tylko prosze nie mówcie że jej zazdrości bo to on ma Oscara Złotego Globa i 1 nominacje do Oscara i 2 do Złotego globa także on jest chyba bardziej znany niż ta "mała dziwka"
wioską to teraz zajechała Twoja wypowiedź. Zaraz się zapytasz jak wyłączyć google, bo był już taki jeden.
filmweb traci koncentrację, witaminki i po sprawie. Mój post który miał być na samym dole wylądował na samej górze.
już to czytałam i zgadzam się z każdym jego słowem. :)
dobrze powiedział. i życzę jej tego samego. ;)
nie mogę się doczekać, aż zlecą tutaj fanki MaJlI i zaczną się posty typu 'a kto to w ogóle jest?', 'jak on śmie obrażać naszą koffaną Majli?'. tak jak wyżej, zgadzam się z każdym jego słowem.
ja tak samo jest nastoletnią dziwką i wole selene gomez niż miley która będzie dawać dupy w playboyu
ja to szczerze powiem że jak za dwa lata ta "dzioucha" zrobi to co powiedział Foxx to ten "film" będzie miał więcej zalet niż to co ona robi teraz , ale jaka to burza się rozpętała w tej durnej hipokrytycznej ameryce , zacietrzewieni są w purytaniźmie w małomiasteczkowości , hipokryci
Haha a potem musiał ją przepraszać :) stary cap niech się zastanowi najpierw co mówi, a potem kogokolwiek obraża.
I myślisz że te przeprosiny były szczere, po prostu musiał tak powiedzieć,żeby go nie pozwali.W przeprosinach mówił że go poniosło iże też ma córkę no i co że też ma córkę ,ale jego córka pewnie tego nie ogląda i skoro ma za ojca dobrego aktora, to tam w domu się ogląda porządne kino. Tak jak dzieci piłkarzy grają w nogę a dzieci wojskowych maja musztrę w domu zapewne.
Sory, ale to co on mówi jest żałosne. Nie wiem jak taki człowiek mógł być nominowany do oscara. Popisuje sie tylko żeby zyskać rozgłos. Jaki to on nie jest że niczego się nie boi i obraża innych. Sam język którego używa odrazu mw mi o tym człowieku że to zwykły CHAM !
Nie lubii Miley. Ok. Ale to znaczy, że musi tak się na jej temat wyrażać. Zachowuje się gożej niz przedszkolak !! Zal mi takich ludzi
Po pierwsze to on dostał Oscara a nie tylko nominacje, Ray to za poważny film dzieciaku??
I kiedyś Akademia dawała nagrody za talent a nie za język, bo Mickey Rourke należał się Oscar w tym roku, tylko za jego popisowówke na Globach musiał obyć się smakiem. Clint też Oscara nie dostał za swoje poglądy, ludzie ocenia się grę aktorską a nie postawę czyjąś.
Także nie dawajcie jej 1 za to że się lansuje w mediach bo za rok będzie kto inny POPULARNY to łapie okazje, ja tam się jej nie dziwie, bardziej się dziwie tym którzy ją podziwiają. DLATEGO DAWAJCIE 1 ZA JEJ BEZNADZIEJNĄ GRĘ AKTORSKĄ, NO I 1 ZA TEN FILM KTÓRY ZASŁUŻYŁ BY NA 2 GDYBY SIĘ TAM ROZEBRAŁA.
jutro jadę na to do kina.;p
więc zobaczymy.;pp
jak to bd wyglądało.;)
ja jestem 13- latką i nie przepadam z monthaną.
ale jeśli tu są podzielone zdania.
więc warto się przekonać jak jest na prawdę.;)