Zdecydowanie warto pójśc na ten film.Czhytałam komentarze innych uzytkowników i sie aż troche zirytowałam. jakim cudem oceniacie skoro nawet nie ogladaliście tego filmu ?
Ska ta zawiśc do gwiazd Disneya.Każdy nastol.atek chyba marzy o karierze co nie ? A w Polsce takich możliwości nie ma i trzeba zyc tylko marzeniami a disney przynajmniej spełnia marzenia.
Nie każdy musi lubić tego typu humor, ale niech nie ocenia jak nie widział. Ja osobiście zastanawiam się nad pójsciem do kina.
No tak. Wszakże to rewelacyjne, ambitne i dające do myślenia kino. Miley może mieć szanse na nominację do oskara.
czy tylko filmom z nominacją do oskara dasz coś powyżej 1, i tylko te będziesz oglądał? Nie każdy film musi być niesamowitym mistrzostwem, może być fajny, rozluźniający itd. Pamiętajmy też, że każdy ma swój gust.
Nie dałem oceny, bo nie oglądałem. Jednak wyrobiłem sobie zdanie na temat tego arcydzieła, oglądając cudowny ziwastun pokazany w TVP 1. Śmieszy jedynie tytuł... HANNAH MONTANA - MOVIE. Żeby przypadkiem nikt się nie pomylił czy ogląda fajowski serial czy są to już perypetie pełnometrażowe.
PoZdRo DlA SFfffitaŚŚnyCH ;***** fannek HANNAH I zAczka ;******
boo.