Film jest dużo lepszy od tego zwalonego serialiku !!! Na temat serialu nie będe sie wypowiadać, bo nie ma o czym mówić ale film musze skomentować. Sądziłem że to będzie totalny chłam ale przeżyłem miłe zaskoczenie !!!!! Nie można od tego oczekiwać ambitnego filmu (bo to raczej produkcja dla dzieci) ale oglądając go można się rozluźnić, odpocząć i obejrzeć taki bezstresowy film. Daję 6/10
5/10 Mam 17 lat.
Myslałam, że film będzie gorszy. Ogólnie nie lubię Miley Cyrus uważam że brak jej talentu muzycznego i aktorskiego (zwłaszcza jesli chodzi o spiewanie, nie podoba i sie jej głos i marna z niej gwiazda) ale film nie był zły. Nawet całkiem nizły;). I musze przyznać, że postarała się (co do aktorstwa) w filmie.
Nawte przyjemnie się oglądało "Hannah Montana the movie". Ale napewno nie po polsku. Polski dubling jest beznadziejny! Jak słyszałam głos Hannhy to mi się nie dobrze robiło. Warto (jesli sie zna angielski) oglądnąć orginalną wersję, można osłuchać się angielskiego... i zdecydowanie przyjemniej się ogląda.