Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35000
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Zasłużona złota malina C:. Ale lepsze od serialu jak na moje serial 1/100 a film 2/100

użytkownik usunięty
fafikozoom

Na moje na odwrót. Nie ukrywam, że uwielbiam po ciężkim dniu obejrzeć sobie jeden odcinek, bo to najbardziej odmóżdżająca rzecz, jaką widział świat, można się kompletnie wyłączyć i odprężyć. Poza tym (tak zakładam) sami twórcy byli nastawieni na robienie banału i kiczu, wyszło im rewelacyjnie. Wszystko w serialu jest tak beznadziejne, tak proste, że aż przyjemne. W filmie z kolei z tej samej historii starali się zrobić coś dobrego. Przerosło ich, istna tortura.

ocenił(a) film na 8
fafikozoom

Nie rozumiem tego co tutaj wypisujesz . Przecież ten film bardzo przyjemnie się ogląda , różni się bardzo od serialu , choć serial również bardzo lubię i zawsze się na nim śmieję , oczywiście pozytywnie . . Podobał mi się w tym filmie miły nastrój , romantyczne sceny , przeżycia Miley i emocje , które towarzyszyły jej podczas śpiewania piosenki The Climb i humor , którego nie brakuje , choć jest na wyższym poziomie niż w serialu . Mi osobiście bardzo się spodobał i jestem ciekawy , czy ty w ogóle ten film obejrzałeś .