6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 12969
6,6 21 krytyków
Happy-Go-Lucky, czyli co nas uszczęśliwia
powrót do forum filmu Happy-Go-Lucky, czyli co nas uszczęśliwia

A jak Wam się gra aktorów podobała??
Wg mnie Sally Hawkins pokazała klasę :)
Tak pozytywnie mało która aktorka potrafiła by zagrać..

zuzakasia85

http://gfx.filmweb.pl/ph/75/21/437521/116794.1.jpg

Czy to nie jest sama radość. Sally Hawkins jako Poppy ma więcej takich radosnych zdjęć.

ocenił(a) film na 8
MorganaBlackcat

dla mnie Hawkins jest całkowicie wyczesana w kosmos, szkoda że tak mało jej widać na dużym ekranie

pielacha

Po tym filmie może się o niej głośno zrobić ;)

zuzakasia85

poruszylem juz wczesniej ten temat ale nikt mi nie odpisal ;p wiec moim skromnym zdaniem poza Hawkins na wyroznienie zasluguje Marsan na uznanie, mimo ze z jego wczesniejszych filmow go nie kojarzylem to tu zrobil na mnie spore wrazenie :)

mugen_3

Fakt Gość zagrał rewelacyjnie. Jest naprawdę świetny, w tym co robi.
Właściwie idealnie uchwycony kontrast Poppy- Scott

MorganaBlackcat

niktwazny, a no widzisz, ma się ten kobiecy czar ;)
Hawkins zagrała rewelacyjnie, ciekawe czy w życiu prywatnym też jest taka lekko pokręcona ;)

zuzakasia85

ehh no wlasnie cos w was jest moze dlatego nas tak do was ciagnie :>>> co do hawkins to musze chyba vera drake obejrzec jesszze raz i porownac gdzie lepiej zagrala ;)

mugen_3

to raczej ciężko porównać, w Happy Go Lucky to była inna postać a Vera Drake zupełnie inna...

hypertrof

wiem wiem ale chce obejrzec z uwagi na gre aktorska, bo wlasnie zupelnie inna rola wiec jesli rownie dobrze zagrala to cos znaczy :)

ocenił(a) film na 8
mugen_3

na uwagę zasługuje w sumie też instruktor,razem z Hawkins trzymają bardzo dobry poziom

pielacha

ok , Hawkins, Marsan bardzo fajnie, a jak waszym zdaniem reszta aktorow ?

ocenił(a) film na 9
zuzakasia85

Sally Hawkins niesamowita, widziałam ją jeszcze w "Wszystko albo nic", tam grała wredną lekko nastolatkę, zupełnie inna postać, a tutaj własnie wydaje się, jakby Poppy była z nią trwale zrośnięta.
Marsan tak, siostra Suzy czyli Kate O'Flynn rónież duże tak.