bardzo pozytywny film :) Działa relaksująco, polecam wszystkim :) 8/10
8/10 wysoko :) jakaś argumentacja ? nie to że film nie zasługuję(bo zasługuje) tylko po prostu jestem ciekaw ;)
hm, mysle ze tak podobał mi sie ze względu na ukazanie, że na tym zabieganym, dążącym do bogactwa, nie mającym czasu na zabawe (ani w ogole na nic) świecie, istnieją osoby, które są pełne optymizmu, śmiejące sie z materialnych głupot, cieszące się kazdym dniem życia, żyjące wg własnych, a nie ustalonych z góry zasad, które kierują XXI wiekiem. Poza tym śmiałam się przez połowe filmu, a dawno nie ogladałam dobrej komedii:) Takie jest przynajmniej moje zdanie:)
Ja nie dałam takiej wysokiej noty, bo mam mieszane uczucia co do tego filmu. Na początku nie wiedziałam o co chodzi, czy akcja się jakoś rozwinie, bo na razie to kobitka się tylko z wszystkiego cieszy i ukazany jest jej dzień jak codzień. W połowie jednak cos sie zaczeło dziać. Po obejrzeniu stwierdziłam, że jest to dość mądry film - nie przejmuj się błahostkami, ciesz się każdym dniem, odkrywaj we wszystkim piekno lecz bądź przy tym wyczulony na zło i krzywdę ludzką.