6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 12969
6,6 21 krytyków
Happy-Go-Lucky, czyli co nas uszczęśliwia
powrót do forum filmu Happy-Go-Lucky, czyli co nas uszczęśliwia

jak myślicie, do kiedy będzie można ten film oglądać w kinach? okolice Bożego Narodzenia są realne?

ocenił(a) film na 9
al_von_schaffenberg

Film jest już w kinach od 28 listopada, jak zresztą mówi data polkiej premiery.

sten44

DO kiedy, nie OD kiedy :)

w każdym razie miło by było zobaczyć ten film właśnie w Święta...

al_von_schaffenberg

Na pewno w Święta jeszcze będzie w kinach :)

Polecam ten film, jest naprawdę cudowny :)

ocenił(a) film na 8
zuzakasia85

Nie czekałbym do Świąt i bym wybrał się do kina na dniach ;)

pielacha

a wogle czemu akurat do swiat ? mi on sie kojarzy z walka na taka jesienna/zimowa depresje ....a swieta to raczej okres zakupow radowania sie etc ....

mugen_3

Świąteczny film to to na pewno nie jest,ale czasami tak bywa że nie ma czasu wcześniej i pozostaje przerwa świąteczno - sylwestrowa ;) i wtedy to jest idealna okazja do nadrabiania filmowych zaległości - myślę że do końca roku Happy go będzie wyświetlany

hypertrof

Jest dokładnie tak, jak mówisz :)
Bardzo chętnie przed Świętami, ale niestety jest mało prawdopodobne, że będę w stanie się wybrać...

al_von_schaffenberg

http://www.filmweb.pl/RepertuarFilm?id=437521. Czy już oglądałeś/aś-bo chyba jeszcze grają a właśnie są święta. Wesołych świąt.:)))

MorganaBlackcat

Właśnie jutro się wybieram do Kinoteki :)

al_von_schaffenberg

Życzę miłego seansu i szczęśliwego nowego roku.:)))))

ocenił(a) film na 9
MorganaBlackcat

ja już dwa razy oglądałem. za pierwszym mi się bardzo podobał, a za drugim jeszcze bardziej :)
czyli ze swojej strony - polecam.

al_von_schaffenberg

Film cieszy się dość dużym zainteresowaniem, pewnie dlatego że jest to komedia choć nie do końca... Wydaje mi się że zależy to od kina do którego się wybierasz. Kinoteka prestanie to grać przed 21.12 na pewno. Radziłbym wybrać się na to w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam!!!

marzby

a wlasnie moze glupie pyt, ale jezeli zadzwonie do informacji jakiegos kina to powiedza mi z gory kiedy dany film przestana grac ? :>

mugen_3

Raczej nie są w stanie przewidzieć,jak długo będą grać dany film.W okresie świąt może będą grali na przykład w mniejszych kinach.To wszystko zależy od tego ile osób będzie przychodzić do kina na dany film.

MorganaBlackcat

ebhh...szkoda przydaloby mi sie takie info czasem ale dzieki za info...