PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664897}
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 26221
5,5 37 krytyków
Hardkor Disko
powrót do forum filmu Hardkor Disko

Rzadko się wypowiadam na temat filmów ale nie mogę się powstrzymać że by nie napisać że był to jeden z
najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam. Nudny do granic możliwości.

ocenił(a) film na 7
kejcik896

Ponieważ?
Właśnie wróciłem z kina. Jak na razie jeden z najlepszych polskich filmów tego roku.
W zasadzie prosta historia (ot, chłopak z prowincji przyjeżdża sobie do stolicy i zabija dwójkę ludzi) ale świetnie opowiedziana. Montaż, muzyka, aktorzy - wszystko genialnie dopasowane. Film na pewno zapada w pamięć na długo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
ThePawcios

95% filmów niczego nie wnosi, a mimo to świetnie się je ogląda (przykładowo "Wilk z Wall Street"). W tym wypadku to wręcz zaleta. Tu nie ma co doszukiwać się drugiego dna, próżno szukać jakiegokolwiek sensownego przesłania - można skupić się na surowej historii, która wciąga od pierwszego momentu.

ocenił(a) film na 1
kemalo

Zgadzam się w wypowiedzią ThePawcios film kompletnie nic nie wnosi, jest nudny, sceny za bardzo powyciągane, miałam wrażenie, że tylko po to żeby film był dłuższy, nie wyszłam z kina tylko dlatego, że nie byłam sama. Nie neguje tego, że film mógł się komuś podobać, ale dla mnie było to totalne nieporozumienie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem