dlaczego jak któś przeczytał całą sage harrego pottera to musi miotać nim szatan powiedz po prostu że film ci się nie podoba a nie krytykuj ludzi za to że mają pasję i wyobraźnię
z resztą to jest forum dla fanów pottera a nie dla ludzi którzy tylko prowokują na postach
na prawdę nie macie co robić???(teraz mówię do wszystkich antypottermaniaków)
Człowieku Jak Szatan tobą obracał jak wskazówkami zegarami po kościele. Musisz wiedzieć, że coś się dzieje!
Ej, ale to był tylko żart! ;D Ja jako antyfanka Harrego? W życiu! A skomentowałam to akurat tak, bo bawią mnie kazania księdza Natanka, któremu się wydaje, że pani Rowling pisała HP z książką o Czarnej magi w ręcę i biblią szatana na kolanach -.-
Dobra, stul się, bo to było śmieszne w kwietniu, a jarasz się tym dzień przed wrześniem. Jaki sens ma ten temat?
Ksiądz Natanek jest poważnym człowiekiem o niezwykłej charyzmie. Gdyby wszyscy katolicy byli tak aktywni jak on, świat byłby lepszy...
Szare. Przez to promieniowanie komputerowe macie zaburzenia oczodołów. Wzrok wam zabierają, a wy się dajecie?
Więc, skoro wzrok nam zabiera, to nie nosimy czarnych jak piekło ubrań, tylko szare... tyle, że o tym nie wiemy! Sprytne:)
Jeśli mamy problemy z oczami, to czemu nawet na stronie poświęconej szatom liturgicznym ( http://www.sutanna.pl ) jest napisane: "Z czasem ustalił się zwyczaj, że papieże nosili sutanny koloru żółtego, kardynałowie - w kolorze czerwonym, czyli purpurowym, a księża - w kolorze czarnym."
Ale ty niemądra jesteś, od razu widać, że ta strona to dzieło szatana. A najpewniej założyła ją Rowling na jego polecenie.
W polsce nie ma szkoły o takim stopniu jak Hogwart, więc poprosiłem o przeniesienie:)
Każdy człowiek powinien się starać, aby jego osiągnięcia były adekwatne do talentów, którymi obdarzył ich Bóg.
Jesteś daltonistą chyba. Według ciebie jaki ma ksiądz kolor swej marynarki - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24236/jup_ksiadz_areszt_280.jpeg - jeśli odpowiesz że czarny, to niezawodny znak, że jesteś daltonistą. Albo idź spytać się księdza, jaki ma kolor sutanny. On ci odpowie prawidłowo w przeciwieństwie do ciebie jak ty odpowiadasz i okłamujesz NAS.
Poczytałem sobie i zdecydowałem sobie pokomentować twoją niekompetencję. To według ciebie coś złego?
Najpierw mówisz, że szare a potem że czarne. Sam siebie oszukujesz i okłamujesz tak samo jak innych. A kłamstwo to grzech. Bóg nie obdarzył ludzi talentami. To sami je odkrywamy. Jak myślisz, po co dają nagrody ludziom. Za talenty które obdarzył ich bóg? To może powinni dać te wszystkie nagrody bogu, zamiast tym wszystkim wspaniałym umysłom jak Leonardo Da Vinci, Beethoven itd. Czytaj co piszesz i dokładnie przemyśl. Talenty sami sobie kreujemy i je odrywamy z czasem.