PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476021}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 364 tys. ocen
7,7 10 1 364151
6,8 68 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
The_Fallen

A teraz miota Tobą jak szatan... ;D ;D

yvonneD

dlaczego jak któś przeczytał całą sage harrego pottera to musi miotać nim szatan powiedz po prostu że film ci się nie podoba a nie krytykuj ludzi za to że mają pasję i wyobraźnię
z resztą to jest forum dla fanów pottera a nie dla ludzi którzy tylko prowokują na postach
na prawdę nie macie co robić???(teraz mówię do wszystkich antypottermaniaków)

cezarywi

To chyba był tylko żart, ale okej. ;d

cezarywi

Człowieku Jak Szatan tobą obracał jak wskazówkami zegarami po kościele. Musisz wiedzieć, że coś się dzieje!

cezarywi

Ej, ale to był tylko żart! ;D Ja jako antyfanka Harrego? W życiu! A skomentowałam to akurat tak, bo bawią mnie kazania księdza Natanka, któremu się wydaje, że pani Rowling pisała HP z książką o Czarnej magi w ręcę i biblią szatana na kolanach -.-

yvonneD

a to soorry;-)

cezarywi

Spoko xP

ocenił(a) film na 9
yvonneD

i obraca jak wskazówkami zegara

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Dobra, stul się, bo to było śmieszne w kwietniu, a jarasz się tym dzień przed wrześniem. Jaki sens ma ten temat?

Lepkam

Jaki sens ma twoja wypowiedź. Widać, że zero u ciebie humoru sztywna pałko.

The_Fallen

Bez takich podtekstów. Tylko wulgaryzmy i przekleństwa ! Przecież to twój brat...

Boguslaw_Nowak

...Kain i Abel też byli braćmi.

The_Fallen

To nie jest zabawne, drogi chłopcze. Harry Potter jest przekazem od diabła.

Boguslaw_Nowak

No ja wiem. Wczoraj mną szatan jak wskazówkami zegara obracał w super duper markecie.

The_Fallen

Idź lepiej się pomódl, wyspowiadaj, Harrego Pottera wyrzuć. Dziecko, wszystko będzie dobrze...

Boguslaw_Nowak

ty boguslaw jesteś ksiedzem czy fanem natanka ?

cezarywi

Księdzem i fanem Natanka. Hihihi.

Boguslaw_Nowak

No dobra teraz na poważnie. Boguś morda w kubeł i rowy kopać!

The_Fallen

Więcej kultury i szacunku ! Takim zachowaniem nic nie osiągniesz.

Boguslaw_Nowak

do fana natanka tu się nikt nie odzywa sorryy

cezarywi

Ksiądz Natanek jest poważnym człowiekiem o niezwykłej charyzmie. Gdyby wszyscy katolicy byli tak aktywni jak on, świat byłby lepszy...

ocenił(a) film na 9
Boguslaw_Nowak

że co proszę....?

magda_17_17

to, że czarny kolor to grzech ;d

ocenił(a) film na 7
MichalGT.

czarny jak piekło, czerwony jak ogień...

metalzul86

Te kolory symbolizują zło. Lepiej się otaczać błękitem, bielą, zielenią...

Boguslaw_Nowak

A jakiego koloru księżą noszą sutannę myślałem, że czarnego.

użytkownik usunięty
Boguslaw_Nowak

Dlatego księża noszą czarne sutanny, prawda?^^

Księża noszą sutanny koloru SZAREGO, anie czarnego, młody człowieku.

Boguslaw_Nowak

Są czarne sutanny

MichalGT.

Szare, młody człowieku.

użytkownik usunięty
Boguslaw_Nowak

Chyba kolory ci się mylą ojcze... sutanny są czarne jak... co to było? Piekło?

Boguslaw_Nowak

Klerycy noszą czarne jak coś tam robią nie pamiętam co :)

ocenił(a) film na 7
metalzul86

Szare. Przez to promieniowanie komputerowe macie zaburzenia oczodołów. Wzrok wam zabierają, a wy się dajecie?

użytkownik usunięty
Boguslaw_Nowak

Więc, skoro wzrok nam zabiera, to nie nosimy czarnych jak piekło ubrań, tylko szare... tyle, że o tym nie wiemy! Sprytne:)

ocenił(a) film na 9
Boguslaw_Nowak

Jeśli mamy problemy z oczami, to czemu nawet na stronie poświęconej szatom liturgicznym ( http://www.sutanna.pl ) jest napisane: "Z czasem ustalił się zwyczaj, że papieże nosili sutanny koloru żółtego, kardynałowie - w kolorze czerwonym, czyli purpurowym, a księża - w kolorze czarnym."

użytkownik usunięty
magda_17_17

Ale ty niemądra jesteś, od razu widać, że ta strona to dzieło szatana. A najpewniej założyła ją Rowling na jego polecenie.

dobre homek_2
:D
a co do listu to powinieneś dostać list ze szkoły z polski a nie z anglii

użytkownik usunięty
cezarywi

W polsce nie ma szkoły o takim stopniu jak Hogwart, więc poprosiłem o przeniesienie:)

no do git też czekałem ale uważali że nie dał bym sobie rady nawet z expelliarmusem

użytkownik usunięty
cezarywi

Ajj, to kiepsko:) Może jakiś wmigurok albo coś?

magda_17_17

No przecież mówiłem, że czarny... a wy się tak upieracie...
Oj nieładnie, nieładnie...

Boguslaw_Nowak

Twoja stara nieładnie. Won z wigilii. --------->

Boguslaw_Nowak

Więcej osiągnę niż ty kiedykolwiek.

The_Fallen

Każdy człowiek powinien się starać, aby jego osiągnięcia były adekwatne do talentów, którymi obdarzył ich Bóg.

Boguslaw_Nowak

Jesteś daltonistą chyba. Według ciebie jaki ma ksiądz kolor swej marynarki - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24236/jup_ksiadz_areszt_280.jpeg - jeśli odpowiesz że czarny, to niezawodny znak, że jesteś daltonistą. Albo idź spytać się księdza, jaki ma kolor sutanny. On ci odpowie prawidłowo w przeciwieństwie do ciebie jak ty odpowiadasz i okłamujesz NAS.

hr_dooku

A co ty mi tu wyskoczyłeś jak trąba bomba?

Boguslaw_Nowak

Poczytałem sobie i zdecydowałem sobie pokomentować twoją niekompetencję. To według ciebie coś złego?

Boguslaw_Nowak

Najpierw mówisz, że szare a potem że czarne. Sam siebie oszukujesz i okłamujesz tak samo jak innych. A kłamstwo to grzech. Bóg nie obdarzył ludzi talentami. To sami je odkrywamy. Jak myślisz, po co dają nagrody ludziom. Za talenty które obdarzył ich bóg? To może powinni dać te wszystkie nagrody bogu, zamiast tym wszystkim wspaniałym umysłom jak Leonardo Da Vinci, Beethoven itd. Czytaj co piszesz i dokładnie przemyśl. Talenty sami sobie kreujemy i je odrywamy z czasem.

Boguslaw_Nowak

Bóg nie istnieje