Link do ABC Family Online
http://onlinetv.facerob.com/view/59/abc-family-online-usa/
Piątek, 18 Marca
Kamień Filozoficzny 20:30
Komnata Tajemnic 00:00
Sobota, 19 Marca
Kamień Filozoficzny 14:00
Komnata Tajemnic 17:30
Więzień Azkabanu 21:30
Czara Ognia 00:30
Niedziela, 20 Marca
Kamień Filozoficzny 12:00
Komnata Tajemnic 14:30
Więzień Azkabanu 19:30
Czara Ognia 22:30
Zakon Feniksa 2:00
Filmy emitowane w wersjach rozszerzonych.
W czasie emisji pojawiają się także filmiki dotyczące Insygniów Śmierci.
Dzięki za linki. Właśnie siedzę i oglądam "Komnatę", ale muszę powiedzieć, że pod względem ilości reklam, ABC Family zawstydziłoby nawet nasz Polsat. Po 80 minutach oglądania obejrzałem może 50 minut filmu :/
Tjaa, a myślałem, że już gorzej być nie może. "Kamień" leciał przez to od 20:30 do 23:50 oO Aż strach pomyśleć jak długa będzie Czara albo Zakon xD
Tak ze scenami usuniętymi. No i oczywiście z reklamami.
ABC jest punktualne 14 i mamy kamień xD
1 i 2 czesc byly juz na dvd ze scenami usunietymi w amerykanskiej edycji rozszerzonej,
jezeli kolejne czesci rowniez będą leciec rozszerzone, to znaczy ze wersje rozszerzone są "oficjalne" i moze wyjdą pozniej na dvd ;)
więc gdyby ktoś przy okazji oglądał, to niech zwróci uwagę na to czy są sceny usunięte w częściach od więźnia azkabanu :)
Nie wiem jak było z "Więźniem" bo połowę przegapiłem ale "Czarę" puścili w rozszerzonej wersji.
Ummm... wystarczy kliknąć w link w pierwszym poście, odpalić to wideo i cieszyć się posiadaniem ABC Family ;D
Przynajmniej czuć klimat jak się cały dzień ogląda. Tylko trochę przerażające że Zakon będzie leciał gdzieś do 6 rano, ale olać to xD
Oj.. pomyliłem się z dzisiejsza godziną emisji Komnaty... ma być o 15:30 ^^
Niech to szlag o.O Bez kitu, akurat teraz! Nie mogło się spierdzielić jak leciał kamień tylko akurat teraz.. żal.com
Coś mi powiedziało żebym zobaczył co leci teraz na ABC family, a tu proszę, HP3. Mam nadzieję że wersja rozszerzona i nie tylko 3 część.
http://onlinetv.facerob.com/view/59/abc-family-online-usa/
Dziś jeszcze ma być:
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Order of the Phoenix
wersję rozszerzone :]