Witam z tej strony Gandalf_Szary_2
Jestem fanem wielkim fanem filmów takich jak Harry Potter, Igrzyska Śmierci, Lord of The Rings, i Hobbita. Na Harrym
Potterze się wychowałem zawdzięczam wszystko dla tej sagi zmieniła moje życie. Harry Potter sporo nauczył mnie, to taki
można w sensie powiedzieć książkowy i filmowy przyjaciel. Taki przyjaciel co w jego rękach zawsze a przynajmniej ja,
mogłem się wypłakać wtedy kiedy było mi smutno z kolegami się niedogadywałem , kiedy po prostu było mi smutno , te
książki i filmy były dla mnie do dziś są wielkim pocieszeniem.
Mimo że dwa filmy "reżyser którego imienia nie wolno wymawiać", zepsuł mi klimat tego świata. To jednak w jednej bardzo
szczególnej i ważnej rzeczy nic się nie zmieniło. Harry Ron Hermiona, ich przyjaciele oraz Hogwart. Oni się nie zmienili
dlatego powiem te słowa "Harry Potter jest miłością" Dla mnie jako film jako książka do której zawsze mogę i z
przyjemnością wrócę.
To był naprawdę smutny koniec, do dziś jak oglądam Harry Potter i czytam zwłaszcza ostatnie książki/filmy zadaje sobie
jedno pytanie czy Gwardia Dumbledora jeszcze wróci tęsknie za nimi i mam nadzieję że, skoro Rowling pisze scenariusz do
spin of z Harry Potter i że z tego będzie trylogia to może Rowling zdecyduje się na kolejny tak ważny dla nad fanów krok.
Też mam nadzieję, że świat czarodziejów jeszcze powróci na ekrany kin :). Bardzo bym chciała, żeby powstało coś na temat Huncwotów i ich przygód w Hogwarcie.
Ja również wychowałam się na książkach i filmach. Harry Potter towarzyszy mi już od 13 lat. To prawie całe moje życie :P. Pamiętam że zawsze porównywałam siebie do Harry'ego, np wtedy, gdy pisałam egzamin gimnazjalny mówiłam sobie, że to takie jakby SUMY ;). Harry już chyba nigdy nie opuści mojego serca. Dał mi wspaniałe dzieciństwo, pełne marzeń i cudownych krain.