PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476021}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 363 tys. ocen
7,7 10 1 363291
6,7 63 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

JAK BY MIAŁĄ POWSTAĆ NOWA CZEŚĆ HAREGO ALBO NOWY AUTOR ALBO SAM JKR
TO WOLICIE
HARY POTER KOLEJNE CZESC????
CZY CHCIELISCIE WIECJE SIE DOWIEDZIEC O
dziciństwie dumbeldore'a
SNAPE
LILY
SYRIUSZU
A MOŻE DALSZE LOSY DZIECI HARDEGO
DZIECIŃSTWO LORD

JAKIE MACIE POMYSŁY????

ocenił(a) film na 10
znajocywszysko12

JAK BY MIAŁĄ POWSTAĆ NOWA CZEŚĆ HAREGO ALBO NOWY AUTOR ALBO SAMA JKR
TO WOLICIE
HARY POTER KOLEJNE CZESC????
CZY CHCIELISCIE WIECJE SIE DOWIEDZIEC O
dziciństwie dumbeldore'a
SNAPE
LILY
SYRIUSZU
A MOŻE DALSZE LOSY DZIECI HARDEGO
DZIECIŃSTWO LORD

JAKIE MACIE POMYSŁY????
TO JEST TAKI DALSZY CIĄG TEMETÓW
http://www.filmweb.pl/film/Harry+Potter+i+Insygnia+%C5%9Amierci%3A+Cz%C4%99%C5%9 B%C4%87+II-2011-476021/discussion/Czy+b%C4%99d%C4%85+kolejne+cz%C4%99%C5%9Bci+Ha rrego+Pottera,1689072
http://www.filmweb.pl/film/Harry+Potter+i+Insygnia+%C5%9Amierci%3A+Cz%C4%99%C5%9 B%C4%87+II-2011-476021/discussion/7+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+nie+b%C4%99dzie+ostatni %C4%85+cz%C4%99%C5%9Bci%C4%85,1219530

ocenił(a) film na 10
znajocywszysko12

PLIS
PROSZE

ocenił(a) film na 9
znajocywszysko12

Wolałabym nowe przygody Harrego, a ewentualnie mogłaby powstać książka o przygodach Lily, Snape i Syriusza , mogłaby także powstać książka o Voldemorcie, ciekawym tematem jest też przeszłośc Dumbledora, losy dzieci Harrego mało mnie interesują.

ocenił(a) film na 10
gwen1976

a co bys powiedzialła o przygodach 3 załozycieli szkoły magi czarodziejstwa ich losy..cco było na początku moze a potem lily snape itp i potem dalsze losy hp 8

ocenił(a) film na 9
znajocywszysko12

Zapomniałam o o założycielach Hogwaru, bardzo chętnie przeczytałabym książkę o ich przygodach, skąd pochodzili, gdzie uczyli się magii, w jakich okolicznościach się spotkali, jak zbudowali Hogwart, pytań mam wiele, a potem przygody Jamesa i Lily.

ocenił(a) film na 10
gwen1976

i a końcu ?przygody dzieci
albo nowa historia w tych czasach
założycielach Hogwaru?to dobra historia jak dla mnie

ocenił(a) film na 10
znajocywszysko12

komu podoba sie ten pomysł?

znajocywszysko12

Dobry pomysł ,ale niestety ostatnio czytałam w wywiadzie ,że JKR skonczyła z Harrym Potterem i zamierza pisać książki ,ale o czym innym .

ocenił(a) film na 10
Mery_98

ale moze nowy autor ..
z tego dobra kasa i sława wiec ludzie moga isc po to

ocenił(a) film na 10
znajocywszysko12

wiec szansa jest

ocenił(a) film na 9
znajocywszysko12

Nowy autora? No tak i kasa i sława zapewniona, tylko czy Rowling by się zgodziła, i ko by mógł napisać nową serię ? to raczej musiał być ktoś kto ma doświadczenie, może jakiś autor piszący powieści fantasy ? trudno jest wybrać konkretną osobę, ale ja chętnie kontynuację przeczytała, historia w czasach założycieli Hogwartu...można by zrobić z tego całą sagę...ech rozmarzyłam się.

ocenił(a) film na 10
gwen1976

prawa autorskie wiadome
ale ...szansa jest

ocenił(a) film na 9
znajocywszysko12

http://ochyachy.pl/5524096845713963142/jk-rowling-nie-wyklucza-kolejnej-czesci-h arrego-pottera

gwen1976

To może będą inne części ale nie wiem czy były by już tak ciekawe bez tych wszystkich ludzi którzy poumierali, a szczególnie bez Snapa (moja ulubiona postać ;p), ale za to czasy Huncwotów, Lily, Severusa i innych to by było super i też więcej bym chciała wiedzieć o tych 4 założycielach. A ksiązki o przygodach dzieci już są tylko nie upublicznione w Polsce http://www.goodreads.com/author/show/1127619.G_Norman_Lippert

ocenił(a) film na 10
Mery_98

jak by miała napisać to napisze nowa historie w tych czasach ale to nie bedzie to...
4 założycielach?to jest bardzo dobry pomysł
a huncwoty to wspaniały snape lily lily

ocenił(a) film na 10
znajocywszysko12

O matko...!

Po pierwsze, wciśnij sobie jeszcze raz Caps Lock (taki podłużny przycisk trzeci po lewej stronie).
Po drugie, JKR to kobieta.
Po trzecie, przeczytałam wszystkie książki JKR, ale o żadnym HARDYM nie słyszałam.

Kerle

ja też nie słyszałem o żadny Hardym

znajocywszysko12

Ja bym wolała coś w stylu pierwsza wojna z Voldemordem. Jak on został pokonany za pierwszym razem.

ocenił(a) film na 10
kathrina357

czyli huncwoty!!!!!

ocenił(a) film na 8
znajocywszysko12

ja mam ochotę na książkę z perspektywy Snape'a :))

SnapeForever

tak! taką to od razu bym kupiła ;]

ocenił(a) film na 10
Mery_98

sama jkr napisała ze mogla by napisać kolejne części ale....
morze nowy autor?morze ale czy będzie ten sam poziom
ja bym przeczytał takie książki
o założeniu hogwartu
potter huncwoty czyli snape itp
i na koniec dzieciństwo toma
i Harry potter 8

znajocywszysko12

Ja dla mnie kolejna część o Harrym jest nie potrzebna, i uważam że nikt poza Rowling nie powinien brać się za te książki. Ciekawy jest pomysł o załóżeniu Hogwartu, w drugiej części mieliśmy tylko krótkie wspomnienie o tym jak to się skończyło.

ocenił(a) film na 8
SnapeForever

ja tak samo, moja ulubiona postać ;)

znajocywszysko12

Od urodzenia Voldedmorta włączając opowieść o Graupach, do jego pierwszej śmierci. Łącznie z tym jak zbierał śmierciożerców i tworzył horkuksy.

ocenił(a) film na 9
kathrina357

Ja bym po prostu chciał zeby była książka ,,Życie Lorda Voldemmorta'' i nic więcej

ocenił(a) film na 7
mateusz815

Ja też. To moja ulubiona postać ^^

Jestem raczej przeciwna temu, by za HP brał się ktoś inny niż Rowling. Myślę, że nie powinno być też kontynuacji (sagi o dzieciach Pottera) bo to byłoby przegięcie.

ocenił(a) film na 10
szepcik

hp to całe najlepsze lata
niech twa dalej:)