Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

15 SIERPNIA

ocenił(a) film na 9

Na TVn o 20.10 "Harry Potter i kamień filozoficzny"

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

Dopiero ta część będzie na TVN jacy zacofani ja dzis oglądałam Harego Pottera i Czarę Ognia na HBO !!!

Antek1993

heheh rzeczywiscie niekodowana kablowka jest nieco opozniona:PP

ocenił(a) film na 9
Antek1993

Kamień na TVN będzie już 4 raz. Komnata była 2 razy, a więzień 1. Teraz pewnie nadadzą komnatę i więźnia, a na jesieni czarę

MistrzSeller

ja slyszalem ze czara ma byc na wiosne 2008

ocenił(a) film na 10
BradMan

To i tak zacofani na HBO czara leci już od miesięcy !!

Antek1993

na HBO, Canal+ i Ale Kino! zawsze leci wszystko to, co nie leciało na innych stacjach, jezeli nie zdazylas jeszcze zauwazyc...

ocenił(a) film na 9
BradMan

Podałem Jesień ponieważ Premiery ogólnopolskie są najczęściej rok po premierze na HBO.

MistrzSeller

mam Ale kino! i mam nadzieje ze nidługo będzie czwórka albo trójka...

ocenił(a) film na 9
Dolly_2

Aż do końca sierpnia na pewno nie będzie Harrego Pottera, bo już patrzyłem. Może będzie tak jak z jakiś czas temu Władcą Pierścieni gdzie puszczali raz w miesiącu każdą kolejną część.
A propo Więźnia, to nie przypominam sobie żeby dawali na TVNie ?

krevek

Wiezien Azkabanu byl na tvn 9 marca 2007... Czaare ognia jak nie puszczali tak nuie puszczaja;/

Hermioneczka

czara ognia ma "tylko" 2 lata, wiec na tvn pojawi sie najkrocej za drugie tyle...

Caireann

tak apropo - ogladaliscie wczoraj kamien filozoficzny?;)

Loolly

ja ogladalam od poczatku do konca :) a przedwczoraj ogladalam na dd czre ognia i musze przyznac ze kamien o wiele bardziej mi sie podobal pod wieloma wzgledami :)

Caireann

Ja tez ogladalam wczoraj KF od poczatku do konca=) Juz po raz 18327664 =)

Hermioneczka

ja tak samo..mama sie mnie pyta: Sartah, to ktory raz Ty juz to ogladasz- a ja...emm..w kinie, na kompie, na dvd, co roku w telewizji..nazbieralo sie xD

ocenił(a) film na 8
Caireann

Ja oglądałam :D
Ej, a czy mi się zdawało, czy powycinali trochę scen?

Mahi

wlasnie tez odnioslam takie wrazenie ;/

Mahi

Mahi

Mahi

Caireann

ojej, sorry za tyle odpowiedzi, komp mi sie zacinal ;)

ocenił(a) film na 7
Caireann

Ja oglądnęłam już nie wiem który raz :D:D:D:D Ostatnio byłam w kinie na Zakonie Feniksa, a wczoraj oglądnęłam Kamień i o lol szok!!! Jakie to dzieci z tych aktorów to masakra!!!! Już zapomniałam :D

Karola

Cytat:
|"Aż do końca sierpnia na pewno nie będzie Harrego Pottera, bo już patrzyłem. Może będzie tak jak z jakiś czas temu Władcą Pierścieni gdzie puszczali raz w miesiącu każdą kolejną część.
A propo Więźnia, to nie przypominam sobie żeby dawali na TVNie ? "|

Władca Pierścieni nie był raz w miesiącu tylko co tydzień w piątek w superkinie na TVN

haha przegapił Więźnia

ocenił(a) film na 9
Beliar

Mam wrażenie że chcesz sie mnie czepiać za to że wytknąłem parę błędów temu filmowi w innym wątku. A że przegapiłem Więźnia - to nic, zostanie mi na inny raz, wielka krzywda mi sie nie dzieje

krevek

no to masz tylko wrażenie...
nie czepiam się, poprostu poprawiłem twój błąd i tyle.
Z więźniem twoja sprawa, tylko mnie rozsmieszyło troche
i tyle
po za tym poco odświeżac temat?