Dopiero ta część będzie na TVN jacy zacofani ja dzis oglądałam Harego Pottera i Czarę Ognia na HBO !!!
Kamień na TVN będzie już 4 raz. Komnata była 2 razy, a więzień 1. Teraz pewnie nadadzą komnatę i więźnia, a na jesieni czarę
na HBO, Canal+ i Ale Kino! zawsze leci wszystko to, co nie leciało na innych stacjach, jezeli nie zdazylas jeszcze zauwazyc...
Podałem Jesień ponieważ Premiery ogólnopolskie są najczęściej rok po premierze na HBO.
Aż do końca sierpnia na pewno nie będzie Harrego Pottera, bo już patrzyłem. Może będzie tak jak z jakiś czas temu Władcą Pierścieni gdzie puszczali raz w miesiącu każdą kolejną część.
A propo Więźnia, to nie przypominam sobie żeby dawali na TVNie ?
ja ogladalam od poczatku do konca :) a przedwczoraj ogladalam na dd czre ognia i musze przyznac ze kamien o wiele bardziej mi sie podobal pod wieloma wzgledami :)
ja tak samo..mama sie mnie pyta: Sartah, to ktory raz Ty juz to ogladasz- a ja...emm..w kinie, na kompie, na dvd, co roku w telewizji..nazbieralo sie xD
Ja oglądnęłam już nie wiem który raz :D:D:D:D Ostatnio byłam w kinie na Zakonie Feniksa, a wczoraj oglądnęłam Kamień i o lol szok!!! Jakie to dzieci z tych aktorów to masakra!!!! Już zapomniałam :D
Cytat:
|"Aż do końca sierpnia na pewno nie będzie Harrego Pottera, bo już patrzyłem. Może będzie tak jak z jakiś czas temu Władcą Pierścieni gdzie puszczali raz w miesiącu każdą kolejną część.
A propo Więźnia, to nie przypominam sobie żeby dawali na TVNie ? "|
Władca Pierścieni nie był raz w miesiącu tylko co tydzień w piątek w superkinie na TVN
haha przegapił Więźnia
Mam wrażenie że chcesz sie mnie czepiać za to że wytknąłem parę błędów temu filmowi w innym wątku. A że przegapiłem Więźnia - to nic, zostanie mi na inny raz, wielka krzywda mi sie nie dzieje