Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447085
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

3/10

ocenił(a) film na 3

słaby... jako film, ksiazka nieco lepsza ale w swoim gatunku i tak dno, bajka..:/

Paris_Hilton

Ty po prostu nie wiesz co dobre w zyciu:PP

ocenił(a) film na 10
Paris_Hilton

Paris Hilton to też dno w swoim gatunk. A Harry jest spoko i nic go nie pobije :D

ocenił(a) film na 7
Paris_Hilton

a paris to godna uwagi idolka prawde ciagle piana i tylko te swoje psy maltretuje!! to chore wiiesz szkoda mi sie robi jak czytam takie komentarze....! (oczywiscie ludzi którzy to pisza)

ocenił(a) film na 1
Paris_Hilton

Głupi komentarz. Film zasługuje nie na 3/10, tylko na 1/10, i tak też go ocenię.

ocenił(a) film na 7
Paris_Hilton

Film fajny, ale kolejne cześcoi zdobyły większe moje uznanie.

ocenił(a) film na 5
Paris_Hilton

Dla mnie też film był beznadziejny. Już nie wspomnę o dubbingu polskim:/!! Gadają jak wyuczone dzieci...Żenada

ocenił(a) film na 4
Paris_Hilton

Zgadzam się z Tobą w 100%.Dno totalne.Pozdrawiam:)

baska_89

sami siedzicie w dnie!! Nie wiecie co dobre i tylko narzekac potraficie. Widzę że na tym temacie są umysłowo chorzy, idźcie sie wszyscy leczyć bo macie mózgi rozwalone. Kolejne durnowato prostackie posty... aż mi was żal, nie oglądaliście filmu a mimo to go oceniacie - zenada idźcie sobie pograc w bierki

ocenił(a) film na 5
Paris_Hilton

Skąd do cholery możesz wiedizeć, że go nie oglądaliśmy?! Jeśli lubisz oglądać bzdurne ekranizacje, to sobie nadal oglądaj "magiczne przygody Pottera"... Dla mnie to syf...

Eleanor_Caufield

widze po waszych syfiastych wypowiedziach że nie oglądaliście!! A poza tym skoro nie lubicie to poco oglądacie?? Harry to nie jest bzdurna ekranizacja... no ale cóż ten film trzeba zrozumieć, ale trzeba mieć czym!!

Paris_Hilton

Nie jestem fanem Harry'ego Pottera, ale nie za szkodzi obejrzeć, bo film się ogląda przyjemnie. Ale jak czytam opinię takich ludzi jak Baska czy Paris Hilton (no nie Paris Hilton-która sławę zyskała dzięki temu, że już urodziła się bogata) to po prostu ręce mi opadają.
Czy wy dwie umiecie coś więcej napisać czy tylko po jednym zdaniu???? (pytanie retoryczne xD )

Sareth

no i to jest bardzo mądra opinia. Nic dodac nic ująć.

ocenił(a) film na 5
Paris_Hilton

Jak czytam komentarze macrada odnoszę wrażenie, że gadam z dzieciakiem, dla ktreg świat fantazji jest bezkrytyczny...Spróbuj obejrzeć ten film nie sugerując się książką!...Gis revido!

Eleanor_Caufield

"Spróbuj obejrzeć ten film nie sugerując się książką!..."

Może nie pisz czegoś czego nie jestes pewna! Po pierwsze nie sugerowałem się książką oglądając film bo jej nie czytałem!
A po drugie: mam wrażenie że to ty jesteś dzieckiem, a poza tym nie mówię że świat fantasy jest bezkrytyczny ale jak ktos wypisuje takie farmazony to aż sie słabo robi.

ocenił(a) film na 5
Paris_Hilton

5/10 tak samo 2 czesc
za to 3 juz wypadla lepiej a jeszcze lepiej 4 :D

film ine dorasta do piet ksiazce :D

83nd1n6_Un17

FILM NIGDY NIE BĘDZIE TAKI JAK KSIĄŻKA IDEALNY więc nie wiem czemu walnełeś taki dzikie porównanie