Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

BŁAGAM, POWIEDZCIE MI JAK SIĘ MA WŁĄCZYĆ TE SCENY NIEWYKORZYSTYWANE NA DVD!!!

ocenił(a) film na 7
Avada_kedavra

Ech... Trochę tego będzie...
Wkładasz drugi dysk. Najpierw wchodzisz w "Ulicę Pokątną" (sowa bodajże). Musisz przypatrzeć się na filmie, jak Hagrid stuka w cegły i powtórzyć to przy wchodzeniu. Gdy już to zrobisz, widać trzy chorągiewki. Zielona po prawej prowadzi do Banku Gringotta. Ale klikasz nie na samą chorągiewkę, tylko na klucz, który jest pod napisami na niej. Potem klikasz na tablicę za goblinem. Wychodzisz z banku i klikasz w chorągiewkę prowadzącą do sklepu Ollivandera. Tam trzykrotnie klikasz na jakiekolwiek pudełko z różdżką. Za trzecim razem będzie odpowiednia. Wychodzisz z ulicy i wracasz do menu głównego.
Teraz wybierasz "Klasy" (czy "Lekcje"? nie pamiętam dokładnie). No w każdym razie jak już wejdziesz, to są cztery ikonki, a pośrodku jest... hm... lampa? Pochodnia? Klikasz na widoczną na niej literę H.
Teraz trzeba zmierzyć się z Puszkiem - to proste, wystarczy kliknąć w menu, które się rozwinie, flet.
Następnie musisz wybrać odpowiedni klucz. Jest on prawie w samym środku, widać, że ma lekko zagięte skrzydło.
Kolejną przeszkodą są eliksiry. Trzeba wybrać właściwy. To ten żółty, w okrągłej butelce.
No i to już praktycznie wszystko. Pokazuje się lustro Ain Eingarp z Kamieniem Filozoficznym w środku, klikasz na niego i możesz obejrzeć 7 niewykorzystanych scen.

nensha

boże!!!
człowieku, ty mi życie ratujesz. dzięki ci wielkie. co tu dużo mówić. po prostu jestem ci BARDZO wdzięczna. jeszcze raz wielkie dzięki, M.!!!
cudowna (y) jesteś.
pozdrowienia. dzięki

ocenił(a) film na 7
Avada_kedavra

Takie trochę (trochę?) spóźnione nie ma za co. ;P