Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Ale sie uśmiałem czytając opis filmu pawlowa999. Kto akceptuje takie bzdury, niewiem czy weryfikator to zrobił specjalnie żeby ludzie pękali ze śmiechu (sadysta)?? :D Przeczytajcie koniecznie. Polecam bardziej niż sam film :D Hehe jeszcze mi sie śmiać chce jak sobie przypomne niektóre zdania...

Szymen

OMG! najlepsze ostatnie: "KONIEC" albo "Harry przegrał ale jeszcze żył" :)

Szymen

Zgadzam się.. albo pisał to iodiota albo ktoiś w wieku co najwyżej 7 lat.

Szymen

Mnie sie najbardziej podoba zdanie"... aż w końcu sie spotkał z Voldemort w twarz na twarz... " HAHAHAHA...!!!! :D

Szymen

"Harry Potter trafił do domu Dursleów. Pewnego dnia poszli do zoo." haha kurde to jest najlepsze streszczenie harrego jakie czytalam;D

ocenił(a) film na 7
_myslicielka_

,,Pewnego dnia urodził się Harry Potter miał on na czole bliznę w kształcie błyskawicy. Gdy był małym chłopcem przyszedł do jego i jego rodziców Voldemort który zabił jego rodziców ale go samego nie mógł zabić ponieważ jego mama oddała życie za syna",ktoś kto nie czytał ksiązki bądz nie ogladal filmu zapewne wywnioskję,że Harry urodził się z blizną,Voldemort wtedy do niego przyszedł zabił matkę,a Harr'ego nie mógł bo matka oddał życia.Opis jest śietny.Niezły ubaw.Pozdrawiam.

Corleone

prze palant z tego goscia. napewno ksiazki nie czytal czylko film ogladał. harry nie urodził sie z blizna. rozwala mnie to zdanie
przyszedl do niego duzy facet albo ze poszli do zoo. ten gosciu dośc ze ksiazki nie czytal to napewno ma mniej lat niz 10

Szymen

Oczywiście że pisał to dzieciak, wystarczy spojrzeć na jego fotkę (chyba że się podszywa pod kogoś). Nie wiem czy powinienem się śmiać bo może starał się chłopaczek , ale... uahahahahahahahahaa!

Szymen

nie no lol... nie mam pytań :| "pewego dnia poszli do zoo" "pojechali nad rzekę i w małym domku zamieszkali aż w końcu do domu WESZEDŁ duży facet" "omineli Puszka dzięki Hagridowi bo dał im flet" .... typowy przykład dzieciaka ktory nie czytał książki i nawet nie zrozumial dobrze filmu (urodzil sie harry potter i miał na czole blizne) ehhh... ;p

aneczqa91

Co się z kolegi śmiejecie, starał się nie?!:P a poza tym zobaczcie ile on ma punktów-36, a ja??0!:/a tak na poważnie, to dał koleś czadu!!!:)niezły ubaw,recenzja[jeśli można, to tak nazwac;]lepsza od filmu.:P:P:P

Szymen

Zawaliste! wÓj a nie wuj albo "był wężosuty" :P, "weszedł", albo the best "to pojechali nad rzekę i w małym domku zamieszkali"

ocenił(a) film na 6
max_c

hahahahahah - komedia - :)
kto to uznał - dzieciecym językiem pisane - a z tego nic nie rozumie :)
( ale zabawa )

ocenił(a) film na 8
NaShI

Eeee tam się czepacie... hehe a jak ktoś nie chce oglądac filmu polecam to. Przynajmniej można się uśmiać :)

ocenił(a) film na 3
Szymen

buuahahahaha, więcej takich komentarzy!!:):):) Świetnie mi to poprawiło humor:)))

ocenił(a) film na 3
Szymen

buuahahahaha, więcej takich komentarzy!!:):):) Świetnie mi to poprawiło humor:)))

ocenił(a) film na 6
Gelu_2

o ludzie hahaahahahahahahahahahahhahaha h jaka bzdura,ale śmieszne jest,można się z czego pobrechtać,np. urodził się z blizną i zamieszkał u durslejów :P i pewnego dnia poszli do zoo haha rozbraja mnie to:D

użytkownik usunięty
Szymen

Dobre :D. Dawno się tak nie uśmiałem :D. Chyba dlatego ktoś zamieścił ten opis :D.

Szymen

:D Zna ktoś jeszcze takie śmieszne opisy ?:)

pro415

Mam nadzieje, ze tak i ze ktos daznac, bo z przyjemnoscia poczytam wiecej :D
To istne "perełki" ;)

użytkownik usunięty
Szymen

Wiem, że powinniśmy się wyśmiewać z chłopaka (zapewne włożył w swoją pracę całe serce i troszke mózgu, jeśli w ogóle), ale to było przekomiczne! Jak opowiastka, którą rodzice czytają dzieciom na dobranoc. Genialne!

Szymen

Hahahahahaaa :D:D:D:D:D Rzeczywiscie, to bylo wyborne :D Ja rowniez dawno sie tak nie usmialam :D

ocenił(a) film na 10
Cinderella

Buhahahahahaha....
Spadłem z krzesła jak to czytałem, ale szkoda, że już go nie ma xDDDD
Ale to tylko wyłącznie wina WERYFIKATORA!!!!!!
Hieeeee hieeeeeee
Jeszcze poczytam wasze odpowiedzi to się bardziej uśmieje!!!

freepick

eno, już nima:( i ja nie mam jak przeczytac;/

Szymen

Możecie to strzeszczenie streścić? Też bym chciała je przeczytać, a już nie ma...