To wogóle nie jest film tylko bajeczka , no niech tylko to zapiszę w historii kinematografii.Forrest Gump , Szczęki , Tam gdzie rosną pozimoki Ingmara Berbmana z 1957 roku to dopiero filmy.Chociaż wy dzieci XXI wieku ich nie znacie i nie rozumiecie bo dla was jest Cool Harry , Kubuś Puchatek na którego sram , i inne gówna z McDonalda!
Żałujcie że się urodziliście w ??????? moze 1995,1996,1997 :-)
Żałujcie bo jesteście dziecmi które nie wiedzą kim był nawet piłsudski i nad czym debatują politycy a ni nawet czym jest aborcja....debile , wy nic nie osągniecie w życie skoczycie zawodówę i będziecie nierobami... a ja!!!! Bogaczem bo dużo wiem z historii a wy nic tylko Harry, Harry i co wam to da w życiu....mam 14 lat i nie gram w gry komputerowe bo wiem że nic mi one w życiu nie dadzą a wy gracie nałogowo bo wam wykształcenie w dupie!
Schowajcie się do domu o mama na kluski woła!
Nie rozumiem jak możecie lubić to gówno, \ja wolę czytać Quo VADIS , Trylogie,,,książki które coś wnoszą do mojego mózgu a nie harry który go zatruwa....to książka dla debili i dzieci cierpiących na niedorozwój umysłowy!!!! :_) dla downów
Książka jak i film jest beznadziejna -10000000 w sakli 0/10
To jest napisane prze chorą umysłowo kobietę dla osób z domu starców!!!
Możecie odpisywać co chcecie ale ja mam takie zdanie bo to gówno....olatanie na miotle/w średniowieczu by spalono ich wszystkich na stosie!!!