Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Pirwszy raz to oglądałam mając 4 lata. Bardzo orginalna fabuła, super aktorzy, efekty specjalne, mój ukochany film! Kocham wszystkie części :-). 10/10.

użytkownik usunięty
Magda_FF

To ile masz teraz?:P a tak na erio dobry film,i właśnie pierwsze częsci podobaly mi sie najbardziej;)

Mam, prawie 14 lat. I mi też pierwsze najbardziej :-)

użytkownik usunięty
Magda_FF

No to ni ma zle;) pozdrawiam serdecznie;)

użytkownik usunięty
Magda_FF

Ja miałam 11 lat jak oglądałam po raz pierwszy ten film. Strasznie mi się wtedy podobał i przyznam szczerze, że jest tak do dziś. :) 3 pierwsze części najlepsze, 3 kolejne takie sobie i 7cz.1 też dobra. :)

Magda_FF

A ja miałam 8 lat. ;) Pamiętam jak pierwszy raz obejrzałam ten film. Zaczarował mnie po prostu. I zgadzam, że 3 pierwsze części są najlepsze. ;) Ta muzyka. ;D Mają taką magie w sobie. Oczywiście reszta też ją posiada, ale nie jest ona już tak bardzo widoczna jak w poprzednich częściach. Ogólnie muszę przyznać, że cała seria jest niezwykła i że to są jedne z najlepszych filmów jakie dane było mi obejrzeć. ;) Pzdr.

użytkownik usunięty
RapaNui_

Też mnie zaczarował :) ale tylko dlatego, że miałam 11 lat :) jest wiele fajniejszych filmów niż HP, ale za to książki z tej serii to mistrzostwo! 'Podróż poza granice wyobraźni'.

Zgadzam się. Może i jest, ale nie każdy ma w sobie tyle magii. Zresztą mam sentyment do tego filmu, więc może dlatego aż tak mi się podoba. ;p Co do książek to jak już zaczniesz je czytać to nie możesz przestać. ;D

użytkownik usunięty
RapaNui_

Nie mówię, że ten film jest zły :) też mam do niego sentyment i bardzo go lubię, ale jest tyle filmów pełnych magii :) oglądałaś np. 'Pamiętnik'? Ach ta ich miłość. :) HP nigdy mnie tak nie wzruszył i nie wzruszy.. :) Za to jeśli chodzi o książki to masz absolutną rację, niedawno czytałam je po raz 2 i znowu mam na nie chrapkę. :)

Też mam do tego filmu sentyment :-). Pewnie dla tego tak bardzo go lubię :-). W końcu to był pierwszy porządny film jaki w swoim życiu obejżałam :-)