Uważam, że ten film jest naprawdę wart uwagi i pświęcenia.Obejrzałam wprawdzie dopiero dwie części ale podobno trzeciej jeszcze nie ma.Szkoda bo jestem ciekawa co będzie dalej.Podobno ma być wprowadzony wątek miłosny Hermiony i Rona.Akurat mi się tak złożyło, że dwie części obejrzałam naraz i będę musiała czekać prawie półll roku na trzecią.Tylkomam nadzieje, że nie zmienią bohaterów.Nie dlatego, że w którymś się zakochałam czy coś ale poprostu fajnie grają.Nie recytują wierszyka na pamięć jakby na jakimś kazaniu tak jak to robią dzieci które występują e polskich filmac.Oczywiście niektóre.Bardzo ładna jest Hermiona jako dziewczynka.Tylko ze zdjęć trzeciej części Harrego zobaczyłam, że zrobiła się bardziej "koścista" na twarzy.Albo mi się zdaje.Bardzo mi się podoba jak gra Ron.Robi śmieszne miny.Gra naprawdę przekonująco, z resztą Harry Potter tak samo.Obydwaj to naprawdę zdolni chłopcy.Chciałabym żeby trzecia część szybko się ukazała;czytałam, że nie tak szybko ażdo czerwca trzeba będzie czekać.Hermiona ma bardzo durzo cech takich jak ja.
Jej rola tak samo mi się podobała jak i rona.Szkoda, że ja nie grałam w tym ilmie.Żartuje oczywiście.
Pa. Pisała 14 - letnia Ala.