Zgadzam się! ;-) Wreszcie znalazł się ktoś, kto potrafi powiedzieć prawdę, nawet jeśli dla potteromaniaków może ona być bolesna i irytująca...
Sorry, trochę przesadziłam! :-) Poniosło mnie, nigdy nie powiem, że ten film to gówno i najgorsza superprodukcja kinowa. Ale podobał mi się średnio...
Nika nie rozumiem Cię :/ Wypowiadasz się o tym i innych ekranizacjach HP negatywnie, ale 3 pierwsze ekranizacje HP są u Ciebie jako Twoje ulubione filmy... to o co tu chodzi? Jeśli Ci się nie podobają filmy o HP to po co dodajesz je do ulubionych???
ty jestes nie mozliwy :/.Ten temat najlepiej daj na forach dotyczacych wszystkich kolejnych czesci pottera-moze ci ulzy :)
Zgadzam się z Karlą. Zamieść ten swój baziewny temacik na wszystkich możliwych forach, bo na jednej części to za mało :) Heh, niesamowity człowiek, to mu trzeba przyznać, zwłaszcza, że nie czytał książki i filmów też nie widział :).
Pozdrowienia!
NO COŻ JEDNAK MAŁO OSÓB ZA SIĘ NA ŻARTACH HEHE :-) CO DO ODPOWIEDZI NA TĄ WYPOWIEDŹ POWYŻSZĄ JEST NA FORUM NAJNOWSZEJ CZĘŚCI HP:-)
Mi osobiście bardzo, ale to bardzo podoba się pomysł na książkę oraz zrealizowane na jej podstawie filmy- jeśli wam nie, to nie róbcie z siebie idiotów popisujących się swoją niechęcią- nie podoba się wam to trudno, ale w związku z tym nie musicie pisać całych wypracowań co w nich jest najgłupsze, bo tak na serio to o wszystkich książkach i filmach potrafię się krytycznie wypowiedzieć, a wy bawicie się w to tylko dlatego, że te książki jak i filmy zdobyły ogólnoświatowy rozgłos- pozdrawiam wszystkich- buźka :b
Re WIDZIELIŚCIE....:
Tak. A właściwie serial. "Jak FLESZ wydurnia się o Potterze".
Nom ten film i dalsze części to beznadzieja...
Aż żal patrzeć ;> Co musi czuć biedna Rowling? Obstawaimy : żądzę mordu? Wstyd? Żenadę? LOL
Według mnie to zależy od gustu, mi ten film bardzo się podobał chodź uważam, że jedynka jest zbyt dziecinna...
najgorsza adaptacja książki jaką w życiu widziałam!!! w ogóle chyba najgorszy film! zrobili z tego bajkę dla czterolatków, a był potencjał jak na 'Władcę pierścieni'! 1/10, kompletne nieporozumienie..
człowieku zastanów sie nad sobą trochę!! i trzymaj sie tego co lubisz a jak ci sie jakiś film nie spodobał (może wcale go nie zrozumiałeś...<???>...) to musisz odrazu wieżdzać na ten film i na ludzi którzy lubia ten film i te ksiąki?? cały świat musi o tym wiedzieć ze ci sie jakiś film nie spodobał....?? żenada...!!
"WIDZIELIŚCIE....
KIEDYŚ GŁUPSZY FILM??? NO MOŻE KOLEJNE CZĘŚCI HAREGO!!!"
No i proszę kogo my tu mamy!! Znowu się spotykamy antyfleszowcu!!! Myslałem ze już dawno sobie dałeś spokój z najeżdżaniem na wszystkich fanów HP. Boże że też tacy ludzi na ziemi zyją. Widze że nic sie nie zmieniłeś, piszesz cały czas dużymi literami co swiadczy o twoim prostacwie i nadal zakładasz teamty ośmieszające ciebie. Ktoś tu dobrze powiedział:" to jest już serial "FLesz kontra HP". Człowieku daj sobie spokój nic już nie zdziałasz! Ty myślisz że co? Przyciągniesz wszystkich do siebie?? Nie uda ci sie to!! I zamiast najeżdżać niemiłosiernie na HP lepiej spier. udaj się na forum Trylogii Sienkiewicza i bron swego filmu! Napewno nie byłoby ci przyjemnie jakby twój film ktos tak obrażał. Nie wiem, jakbym to ja był adminem to już bym cię stąd wyrzucił na zbity pysk za twoje zachowania i szerzenie propagandy.
za to ty jesteś tak "mądra" że tego też nie można opisać!! Żenada, szkoda gadać, oby mniej takich ludzi jak FLESZ, jak ty!! A film super
Albo nie mozna opisac "jak bardzo jest glupi", albo nie potrafisz tego zrobic. Podaj chociaz jeden SENSOWNY argument, a nie tylko tekst typu "HP to dno".
problem w tym ze ludzie takiego pokroju jak ci co tak piszą (np HP to dno) nigdy nie podaja argumentów tylko skaczą i błazenuja i bluzgają. precz