Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

film ratują swietni aktorzy natomiast jezeli chodzi o dzieciaki to tylko hermiona daje rade
reszta klapa no jeszcze drako

użytkownik usunięty
adhdi

Czepnę się. Draco a nie Drako. Mi się podobało jak grał Ron jeśli chodzi o dzieciaki. Przypominał mi i to bardzo Rona książkowego. Zgadzam się z Hermioną. Emma Watson jest naprawdę dobrą aktorką. Ogólnie to niestety chyba właśnie najgorzej grał Daniel Radcliffe ale może to dlatego, że spodziewałam się po głównym bohaterze czegoś więcej. Już o takie szczegóły jak kolor oczu nie będę się czepiać, bo w sumie to trochę mniej istotne. No i Dudley też był przecież nieźle zagrany. Nawet wydaje mi się wręcz, że oni wszyscy lepiej grali na początku a od Czary Ognia coś się zaczęło psuć. Nie potrafię określić co ale wydaje mi się, że zabrakło już mi tam magii, nie ten klimat.

Dzieki, fonetycznie niech też sie liczy:)Ron z wyglądu tak, harry w II cz lepiej zagrał, wiec jakiś progres jest, od czary powiadasz... hmmm. nie to nie dla tego że były wieksze oczekiwania, to dla tego ze kiepsko został przygotowany. Rola harrego nie była niezwykle trudna do zagrania. W I cz. było kilka min zauważ, zadowolenie, zdziwienie i złość(niespodziewam sie po dzieciaku wiele lecz sa sam wiesz młodzi ludzie co maja naprawde talent) w różnym stopniowaniu w nastepnych jest coraz lepiej. a tak wogóle nie wiem czy widziales najnowszy film radcliffa kobieta w czerni... jak nie to polecam tam sie spisał

użytkownik usunięty
adhdi

Skoro polecasz, to obejrzę :). Radcliffe'a poza rolą Pottera nie widziałam nigdzie.