Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

ludzie???

ocenił(a) film na 1

ludzie! za czym wy szalejecie??? przeciez to zwykla bajka dla dzieci... zupelnie nie rozumiem dlaczego ta smieszna Potteromania ogarnela caly swiat a rowniez i was??? przeciez to jest bajka jak kazde inne... ja na przyklad pamietam sprzed kilkunastu lat spektakl Maleszki "Magdalena" tez mi sie bardzo podobal, ogladalem kilkanascie razy, ale nigdy za nim tak nie szalalem...

użytkownik usunięty
siedla

Bo masz o tym g*wniane pojęcie. Bajka... Ja nie mogę, co za pier***enie. Może i film o Potterze jest o wiele słabszy niż książka o nim, ale wcale nie jest zły!

ocenił(a) film na 6

chopie... popatrz sobie kiedy koleś zamieścił tego posta. Potem popatrz na siebie, i znowu na datę.
Siedzisz na koniu...

Eddy

Oj tam, tylko dziesięć lat różnicy ;D

ocenił(a) film na 6
yvonneD

taaa siedla skrobał tego posta rylcem.

ocenił(a) film na 7
Eddy

Hahahaha :D

ocenił(a) film na 10
Eddy

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ...ale logicznie pomyśleć to może po 10 latach on zmienił zdanie na temat Pottera..he he he...

ocenił(a) film na 10
siedla

Fan władcy pierścienia.

Kileeer

Fani WP już tak mają, że nienawidzą HP? Ja jestem wielkim fanem WP a sage o Harrym również uwielbiam, także chyba nie każdego to dotyczy; ). Pozdrawiam fanów zarówno Tolkiena jak i J.K.Rowling

ocenił(a) film na 10
VolothampGeddarm

Przepraszam za niekompletne ułożenie zdania . Chodziło mi o fanów wp takich w stylu beretów . Znam kilka osób (fanów wp ) , które są normalne . Więc moja opinia była z lekka pochopna i nie na miejscu .

ocenił(a) film na 8
siedla

Wykop po prawie 10 latach :D

użytkownik usunięty
damiangl

Ależ ja uwielbiam rozkopywać stare tematy. XD