Choć jestem już dużą dziewczynką to nie wstydzę się tego że lubię takie magiczne bajki. Film ten jest bardzo ciekawą rozrywką i polecam go każdemu kto wierzy choćby trochę w czary , lubi śmiech a także nie przeraża go minimalna groza. czekam już z niecierpliwością na trzecią ekranizację i kolejne następne. Polecam również książkę.
duzy chlopiec
ja jestem duzym chlopcem i takze czytam i ogladam takie filmy, a czemu nie. kazdy ma do tego prawo i robi to co lubi. polecam wszystkim nastepna czesc z wiezniem azkabanu. jest super
duzy chlopiec
ja jestem duzym chlopcem i takze czytam i ogladam takie filmy, a czemu nie. kazdy ma do tego prawo i robi to co lubi. polecam wszystkim nastepna czesc z wiezniem azkabanu. jest super
tak trzymać
Bardzo się cieszę, że podoba ci się zarówno film jak i książka. Mam nadzieję , że będziemy mogli podzielić się dalszymi komentarzami i emocjami jakie wywoła w nas kolejana ekranizacja Więźnia z Azkabanu. czekam z niecierpliwością.
czesc
a czytaliscie juz "czara ognia"? ja tak i bardzo mi sie podobala. film tez moze byc super. pozdrowionka