Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329724
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

Dziwnej sytuacji doświadczyłam, jeżeli chodzi o Harry'ego Pottera i Komntę Tajemnic - w wersji ksiązkowej.
Otóz przez długi czas [od chwili pzeczytania jej po raz pierwszy, przez jakies 6 lat] uważałam ją za najnudnijeszą i najsłabszą z serii. Nie wciągała mnie zupełnie.
Aż któregoś razu, sięgając po nią po raz pewnie kilkunasty [często wracam do całej serii ;)] olśniło mnie i stwierdziłam, że ta ksiązka jest naprawdę dobra, wciągająca, zmyslnie skonstruowana itd.
Muszę ją znów przeczytać.

A jak Wam się podoba??

veritaserum

Tak to świetna książka ale według mnie nie pobiła więźnia azkabanu i zakonu feniksa... pozdrawiam cieplutko wszystkich

Apotamkin

Ja (sama nie wiem dlaczego) zawsze najmniej lubiłam II część. Chociaż akcja jest wciągająca, świetnie wymyślona itp. nigdy sie nie przekonałam do tej części:

veritaserum

Zawsze najbardziej lubiłam drugą część i dalej tak jest tyle że też bardzo insygnia śmierci mnie wciągnęła

veritaserum

Mi się podobała :P Teraz czytam 4 część jak skończę całą serie to zacznę od nowa. :P

Eunika3

bardzo lubię:] trzecia ulubiona zaraz po "Zakonie Feniksa" i "Czarze Ognia"...

veritaserum

Moja ulubiona część z serii.
Właśnie kończę czytać ją po raz trzeci;).

veritaserum

Mnie też nie do końca przekonała ta częśc... pierwsza i druga są dla mnie najgorsze z serii... Najlepsze natomiast dwie ostatnie i oczywiście więzień azkabanu!!! <choć film jak każdy o harrym potterze nie przypadł mi do gustu :P> pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) film na 10
xwAlkingxDowNxThexStReEt

Ja również uważałam że Komnata Tajemnic jest najgorsza z całej serii, ale dopiero jak obejrzałam film, uświadomiłam sobie że ona jest świetnie napisana. Na pewni powrócę do całej serii w wakacje. Lecz najbardziej lubię
Więźnia Azkabanu ale pomimo to wszystkie książki HP są świetnie napisane.

veritaserum

Jak dla mnie najlepszy był "Więzień..." a później "Czara...", najgorszy "Książe Półkrwi" - matko! Mało nie zasnęłam jak to czytałam :(

ocenił(a) film na 10
DragonLady

Dla mnie zdecydowanie Harry Potter i Insygnia Śmierci...póżniej Harry Potter i Książe Półkrwi...Harry Potter i Więzień Azkabanu,Harry Potter i kamień filozoficzny i niestety Harry Potter i Komnata Tajemnic

ocenił(a) film na 10
Bodysnatchers

Przed komnatą tajemnic jeszcze CZARA OGNIA!:)
Tak w pospiechu pisałam...:)

ocenił(a) film na 10
Bodysnatchers

Jak dla mnie najlepszą częścią jest Więzień Azkabanu x]] Po prostu świetna fabuła ;D